Locuri de munca in logistica -Olanda

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 1800 - 2200 EUR
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Vorbești engleză? Cauți un loc de muncă stabil și sigur în Olanda? Aplică acum ofertei de muncă care ți se potrivește cel mai bine!
Experiența NU este necesară,motivația personală este mult mai importantă pentru noi! Nu avem taxe și comisioane de nici un fel.

Poți veni singur sau îți poți lua partenerul sau prietenii. Locurile sunt disponibile atât pentru femei, bărbați cât și cupluri.

Descrierea jobului

În funcție de locul de muncă ales vei fi responsabil de împachetarea, sortarea, scanarea produselor,ambalarea comenzilor, verificarea calității produselor ambalate, etc.

Experiența anterioară nu este obligatorie pentru locurile noastre de muncă, oferim instruirea necesară desfășurării activității.
Pentru că se lucrează cu oameni de diferite naționalități, cunoștințele de limba engleză sunt necesare.

Beneficii:
  • Loc de muncă stabil, 40 de ore pe săptămână și posibilitatea de a efectua ore suplimentare plătite în plus
  • Posibilitate colaborare pe termen scurt sau lung
  • Contract de muncă olandez cu ore garantate
  • Salarii de la 11,50-15,86 euro brut/oră - plata este săptămânală
  • Cea mai bună asigurare de sănătate și ieftină pe care o poți obține
  • Cazare la cel mai înalt nivel, complet mobilată și utilată
  • (cost 104.55 euro / săptămână sau 85 euro daca ai sub 21 de ani;)
  • Oportunitatea de dezvoltare ( cursuri care să ridice calificarea profesională)
  • Transport local gratuit sau decontarea acestuia (Bicicleta sau masina, în funcție de distanță).


Avem toate certificatele pe care le poți obține ca agenție în Olanda, astfel încât să fii 100% sigur că vei face alegerea cea mai sigură și potrivită atunci când vrei să lucrezi în aici.
Suntem specializati în logistică, producție,industria alimentară cu numeroase oferte de lucru pentru depozite cu marfuri non-alimentare, alimentare, logistică, articole vestimentare (H&M, Tommy Hilfiger, Zara,Armani, etc), produse farmaceutice, produse electronice (cipuri de calculator), accesori auto în zonele Tilburg, Eindhoven,Utrecht, Deurne, Venray, Den Bosch, Oud Gastel,Lelystad, Amsterdam, Roosendal, Venlo ș.a.

Descrierea companiei

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune

OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune

Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

De asemenea, pentru că siguranța datelor tale este foarte importantă pentru noi, ne-am asigurat că înțelegi cum și în ce fel sunt folosite CV-urile și informațiile tale de către noi, in urma aplicarii la unul sau la mai multe anunturi active pe care le are compania noastra.

Detalii aici :

https://www.ottoworkforce.ro/wp-content/uploads/2022/02/OTTO-Work_Force_privacy-statement-RO.pdf

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.