Publicat 02 Sep 2013 | Reactualizat 25 Nov 2013 | Expiră 02 Dec 2013

Locuri de munca in gastronomie / Germania

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

sincer
competent
Cooperativ
Serios
Aspect fizic placut
Harnic
Punctual
Comunicativ

Descrierea jobului

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, cameriste, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe.
Sunt necesare: cunostinte de limba germana sau italiana la nivel avansat, aspect fizic placut, seriozitate din partea candidatilor si experienta in domeniu.
Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna.
Persoanele interesate pot trimite CV-ul in limba germana sau italiana pe adresa de email: info@gastrojob-europe.de sau pot obtine informatii la nr de tel: 00496187906330; www.gastrojob-europe.de.

Descrierea companiei

Gastrojob este o agentie specializata in recrutare si plasare de personal in sectorul gastronomic european.Firma dispune de o baza de date complexa in masura sa ofere atat clientilor nostrii cat si celor interesati a lucra in domeniul gastronomic maximum de satisfactie.Nu iti oferim doar sansa de a lucra pe teritoriul Germaniei ci te si protejam pentru a o face in deplina siguranta.Iti oferim sansa de a invata daca esti un tanar fara experienta si sansa de a lucra si a fi apreciat la justa ta valoare,daca deja ai o experienta in domeniu.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca in gastronomie / Germania  -  Agentia Gastrojob

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close