Publicat 22 Iul 2016 | Reactualizat 22 Aug 2016 | Expiră 23 Aug 2016

Locuri de munca in Danemarca

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Baltic Workforce - companie internațională dinamică și inovatoare ce procură servicii de resurse umane și outsourcing în Danemarca, angajeaza FARA TAXE SAU COMISIOANE persoane calificate si necalificate foarte motivate in diverse domenii: agricultura, ferme, fabrici, constructii etc. Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational este esentiala.
Oferta cuprinde:
• Locuri de muncă calificate și necalificate în Danemarca,
• Locuri de munca pe termen scurt si lung in diferite sectoare de activitate,
• Oportunitate perfectă de a lucra cu familia, prietenii sau rudele.

Domenii:
Agricultură (sezoniere) - cules, ambalare flori, fructe si legume, fructe de pădure, plivit iarbă în sere și în câmp. Este o bună oportunitate de a lucra cu prietenii și de a obține locuri de muncă nu vorbesc engleza.
Fabrici - sortare, ambalare, locuri de muncă de încărcare în produsele alimentare, legume, pește etc.
Ferme - având grijă de porci, vaci, nurci, pui, cai.
Constructii si amenajari interioare - renovare, izolare, zidarie, sudura, asamblare și alte locuri de muncă.

Descrierea jobului

Vă garantăm:
• Locuri de muncă legale în Danemarca în conformitate cu normele și reglementările locale,
• Plata taxelor daneze, si securitate socială,
• Plată salariului la data stabilită in contract,
• Consiliere gratuita și sprijinul nostru deplin pe tot parcursul contractului de muncă în Danemarca,

Pentru mai multe detalii puteti vizita pagina: www.balticworkforce.com sau puteti trimite un CV recent la: ro@balticworkforce.com

Descrierea companiei

Baltic Workforce is an international company providing human resources, outsourcing and personnel rent services to Denmark.

Baltic Workforce has over 10 years of experience in recruitment and administration of employees from Eastern Europe working in Denmark.

We specialize in employing unqualified and qualified personnel in agriculture, farms, factories, building and services in Denmark.

Baltic Workforce is one of the market leaders temp agencies in Denmark, having offices in Lithuania, Poland and Romania.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca in Danemarca  -  Baltic WorkForce SRL - Filiala Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close