Publicat 19 Aug 2016 | Expiră 20 Sep 2016

Locuri de munca in Anglia: in ferme agricole, ambalare legume si depozite. Pentru depozite este necesar nivel mediu limba engleza.

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Locuri de munca in Anglia: in ferme agricole, ambalare legume si depozite.
Pentru depozite este necesar nivel mediu limba engleza.

Descrierea companiei

Yspa Romania - Agent Concordia UK cu sediul in Craiova.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca in Anglia: in ferme agricole, ambalare legume si depozite. Pentru depozite este necesar nivel mediu limba engleza.  -  YSPA-ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close