Publicat 15 Oct 2020 | Reactualizat 12 Nov 2020 | Expiră 15 Nov 2020

Locuri de munca in abator in Irlanda de Nord

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Eville& Jones ofera locuri de munca ca asistenti pentru inspectia sanitara a carnii de pasare in abatoarele din Anglia (Plant Inspection Assistant)

Cerinte:
- Limba Engleza nivel mediu
- Nu se cere calificare
- Permisul de conducere nu este obligatoriu, insa este un plus

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

Acest rol presupune inspectarea post - mortem a carcaselor de pui in abator

Beneficii:

- Training asigurat de companie
- Cazare acoperita pe durata trainingului practic (4 saptamani)
- Plata saptamanala pe durata trainingului practic ( £70 la saptamana)
- Salariu competitiv dupa finalizarea trainingului: £9.30/ora ( 37-40 ore de munca/saptamana)
- Telefon mobil
- Echipament

Descrierea companiei

Eville&Jones este cea mai mare companie din Marea Britanie care ofera servicii de inspectie sanitara veterinara in abatoare ,acoperind 90% din aceasta Industrie inca din 1993.

In ultimele 5 luni, Eville & Jones a angajat peste 100 de veterinari din Uniunea Europeana, din tari precum Spania, Portugalia, Italia, Romania, Grecia si Polonia, iar peste 90% dintre ei sunt tineri absolventi.

FSA (Food Standard Agency) este organismul responsabil cu implementarea si respectarea legislatiei in vigoare referitoare la controlul si inspectia/expertiza produselor alimentare (carne) iar echipa FSA este formata din Inspectorii Sanitari Veterinari si Oficialii Veterinari, care sunt angajati ai Eville&Jones, pricipalul furnizor de servicii sanitar veterinare in Anglia, Tara Galilor si Irlanda de Nord.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Locuri de munca in abator in Irlanda de Nord  -  Eville&Jones

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close