Publicat 11 Ian 2018 | Expiră 11 Feb 2018

Locuri de munca cu plecari rapide la ferme de animale.

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Locuri de munca disponibile in Danemarca!

Pentru accesarea acestor locuri de munca este obligatoriu cunoasterea limbii engleze la nivel mediu conversational. Acestea sunt primele cerinte ale fermierilor din Danemarca.

Va rugam nu depundeti CV-ul daca nu ati citit in totalitate conditiile noastre sau daca nu sunteti de acord cu taxele si conditiile impuse de JobExtern. De asemena nu depundeti CV-ul daca nu sunteti vorbitor de limba engleza si nu sunteti hotarat 100% ca doriti sa plecati la munca in Danemarca. Va multumim pentru intelegere!

Cum trebuie sa fie candidatul ideal pentru acest job:

- sa aiba un nivel mediu conversational de limba engleza,
- permis de conducere,
- sa fie punctual si responsabil,
- sa prezinte interes pentru a lucra cu animale, locurile de munca fiind in ferme zootehnice (vaci, porci, nurci sau gaini)
- sa aiba simtul umorului dezvoltat si sa fie dornic sa invete lucruri noi.

Descrierea jobului

Ce se ofera:

Contractul de munca este semnat direct cu fermierul danez, pe o perioada de un an și jumatate (18 luni). Contractul de munca se semneaza in Romania, inainte de plecarea din tara a candidatului, totul fiind foarte transparent si usor de verificat. Practic il puteti contacta direct pe fermierul pentru care urmeaza sa munciti pentru a schimba 2-3 vorbe cu acesta inainte de plecare.

Salariul este de la 1300 Euro pana la 1500 Euro net, in functie de aptitudinile dumneavoastra si oferta angajatorului pana la sfarsitul contractului. Acesta va fi platit in coroane daneze in ultima zi bancara a fiecarei luni in contul bancar pe care urmeaza sa îl deschideti in Danemarca (1 Euro = aprox. 7,43 DKK).
Pana la primirea primului salariu, fermierul va va sustine financiar în cazul în care aveti nevoie.

Cazarea este asigurata de catre fermier contracost, variaza între 100 și 200 euro pe luna, cu toate utilitatile incluse. Aveti camera proprie, iar baia și bucataria sunt la comun cu ceilalti colegi, daca este cazul.

Programul de lucru este de 42 ore pe saptamana, aproximativ 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, restul fiind ore suplimentare platite separat, doar în cazul în care vreti sa lucrati extra.
Orele suplimentare sunt platite cu aproximativ 11 Euro net.

Job-urile presupun hranirea si ingrijirea animalelor si de asemenea asigurarea unei bune functionari a fermei.

La sfarșitul contractului de un an și jumatate angajatorul va va acorda un BONUS de 10% din valoarea neta a contractului in valoare de 20.000 DKK, practic recuperandu-va taxa de intermediere și cheltuielile facute la început, aceasta fiind o clauza trecuta in contractul de munca, fiind posibila doar prin intermediul agentiei JobExtern.

Practic locurile de munca oferite de catre noi sunt fara comision daca sunteti seriosi si va indepliniti sarcinile in ferma pana la sfarsitul contractului de 1 an si jumatate.

Pentru serviciile prestate, JobExtern percepe o taxa de intermediere de aproximativ 5.5% din valoarea neta a contractului.
Taxa de intermediere va fi achitata din primul, al doilea si al treilea salariu, nefiind necesara plata in avans pentru serviciile prestate.
Practic salariul dumneavoastra va fi de minim 900 de euro in primele 3 luni, crescand la minim 1300 de euro incepand cu a patra luna, asta doar cu acordul ambelor parti (angajat-angajator).

In momentul plecarii din Romania aveti nevoie de doar 350 de euro pentru a va achita drumul pana la destinatie (120euro - 150euro) si sa aveti la dumneavoastra 200 de euro cand ajungeti in Danemarca.

Noi va oferim consultanta si sprijin pe toata durata contractului, în vederea rezolvarii oricaror nelamuriri sau probleme. Ne puteti contacta si informa cu orice problema aveti, iar noi o vom rezolva. După 2 luni, vom face o vizita la ferma pentru a vedea daca totul decurge conform planului.

In cazul in care aveti probleme la locul de munca si sunteti concediat sau hotarati ca este mai bine sa renuntati, noi ne angajam sa va gasim un alt loc de munca fara comision de data aceasta.

In anul 2016 JobExtern a ajutat peste 100 de persoane sa isi gaseasca un loc de munca in Danemarca si sa cunoasca un nou stil de viata.

Descrierea companiei

Misiunea noastră este de a-ți oferi șansa unui viitor mai bun, focusându-ne pe găsirea locului de muncă potrivit pentru tine. Urmărim să ne îmbunătățim continuu performanța și calitatea serviciilor oferite, pe baza experienței avute de-a lungul anilor și a sesizărilor clienților noștri.

JobExtern ofera cu succes locuri de munca in tari precum Danemarca, Franta, Germania, Marea Britanie sau Belgia.

Va multumim pentru increderea acordata si abia asteptam sa colaboram.

JobExtern

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca cu plecari rapide la ferme de animale.  -  JOBEXTERN INC SRL