Publicat 04 Sep 2017 | Reactualizat 03 Nov 2017 | Expiră 04 Nov 2017

Loc de munca in Anglia in depozit/ linie productie

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Loc de munca in anglia in depozit/ linie productie – Fara comision, fara engleza

Chiar daca nu vorbesti engleza
Depozit cu haine/ depozit cu cosmetice/ industria alimentara/ Depozit multi-brand

Ore de munca garantate (posibilitatea de a lucre 60 de ore pe saptamana)*
Garantat munca continua*
Salarii intre 250-450 pe saptamana*
Sfaturi legate de cazare
Posibilitatea de a lucra direct cu clientul*
Recrutare online (nu e nevoie sa parasiti locuinta)
*Doar in locatii selecte

Ce asteptam din partea ta? Dorinta si posibilitatea de a munci. Experienta nu este necesara.
APLICA AZI!

Descrierea companiei

Suntem mandri de a lucra pentru multe dintre cele mai cunoscute companii in domeniul produselor alimentare și produselor proaspete, depozitare și distribuție, bunuri de larg consum. Ne mandrim ca in palmaresul nostru se numara contracte de succes si suntem tot timpul in cautare pentru a obtine cele mai bune rezultate clientilor nostri.

Suntem parte a Grupului Staffing, o companie lider de recrutare britanica cu capital integral privat, cu o cifră de afaceri de mai mult de 240 de milioane lire sterline. Compania noastra sora este lider național in domeniul de recrutare personal in domeniul corporate.

We’re proud to work for many of the best known names in food and fresh produce, warehousing and distribution, FMCG, retail, airside and the home entertainment industry. Proud too of being rewarded with additional contracts through our successful track record of getting results for our clients.

We’re part of the Staffing Group, a leading privately owned British recruitment company with a turnover of more than £240 million. Our sister company is the leading national recruitment business Extra Personnel.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Loc de munca in Anglia in depozit/ linie productie  -  Single Resource