Publicat 11 Ian 2018 | Reactualizat 10 Feb 2018 | Expiră 11 Feb 2018

Loc de munca Anglia linie productie min 6 luni engleza basic

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Loc de munca in Anglia, linie productie – minim 6 luni, engleza basic

Lucrator linie productie in Marea Britanie .Loc de munca ce nu presupune experienta anterioara,potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei.
Ce asteptam din partea ta? Dorinta si posibilitatea de a munci,capacitatea de adaptare la un program de lucru flexibil si la munca in echipa.
Trebuie sa fiti apt de munca din punct de vedere fizic.
Limba engleza la nivel incepator.

Descrierea jobului

Perioada minima de lucru 6 luni
Recrutare online (nu e nevoie sa parasiti locuinta)
Ore de munca garantate
Suport pe tot parcursul procesului de recrutare
Posibilitate de ore suplimentare
Locatie ieftina si accesibila
Salarii competitve
Mediu de lucru placut.

Descrierea companiei

Suntem mandri de a lucra pentru multe dintre cele mai cunoscute companii in domeniul produselor alimentare și produselor proaspete, depozitare și distribuție, bunuri de larg consum. Ne mandrim ca in palmaresul nostru se numara contracte de succes si suntem tot timpul in cautare pentru a obtine cele mai bune rezultate clientilor nostri.
Suntem parte a Grupului Staffing, o companie lider de recrutare britanica cu capital integral privat, cu o cifră de afaceri de mai mult de 240 de milioane lire sterline. Compania noastra sora este lider național in domeniul de recrutare personal in domeniul corporate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Loc de munca Anglia linie productie min 6 luni engleza basic  -  Single Resource