Livrator masina personala - Takeaway.com - Ploiesti

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Takeaway.com

Cea mai mare platformă de food delivery din Europa este, totodată, varianta ușoară și la îndemâna consumatorului pentru a comanda mâncare online, oriunde s-ar afla, cu doar câteva click-uri.

Alătură-te echipei noastre din PLOIESTI devino șofer food delivery, în timp ce vei putea folosi cea mai nouă tehnologie de pe piață.

Descrierea jobului

SALARIU AVANTAJOS
Salariu fix, sistem de bonusare bazat pe rezultatele obținute și sfaturi care să te ajute. Oferim bonus de tip 'Recomandă un prieten'.

PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL
Gestionează-ți timpul. Stabilește-ți singur programul - când și cât timp să lucrezi.

SUPORT CONSTANT
Avem întotdeauna un coordonator care te ajută și se asigură că ai o experiență de lucru pozitivă!

AUTONOMIE
Vei lucra cu aplicația noastră proprie, care iți va face munca mult mai ușoară și mai independentă.

Descrierea companiei

Takeaway.com, oficial Takeaway.com N.V. și creată inițial sub numele său olandez Thuisbezorgd.nl, este o companie olandeză dot-com specializată în comenzi on-line de produse alimentare și livrare la domiciliu. Takeaway.com este un portal online ce intermediază relația dintre client și restaurante, unde clienții pot comanda mâncăruri online din meniurile restaurantelor, la care le este asigurată livrarea direct la domiciliu.

Takeaway.com este liderul pieței on-line de livrare a produselor alimentare. Platforma conectează consumatori și restaurante din 10 țări europene, plus Vietnam și Israel.

Publicat 11 nov. 2021 Reactualizat 11 dec. 2021 Expiră 11 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.