Publicat 18 Dec 2019 | Reactualizat 17 Ian 2020 | Expiră 18 Ian 2020

Livrator masina companie Takeaway.com - Bucuresti

30 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Takeaway.com

Cea mai mare platformă de food delivery din Europa este, totodată, varianta ușoară și la îndemâna consumatorului pentru a comanda mâncare online, oriunde s-ar afla, cu doar câteva click-uri.

Alătură-te echipei noastre din BUCURESTI, devino șofer sau e-biker food delivery, în timp ce vei putea folosi cea mai nouă tehnologie de pe piață. SALARIU AVANTAJOS
Salariu fix, sistem de bonusare bazat pe rezultatele obținute și sfaturi care să te ajute. Oferim bonus de tip 'Recomandă un prieten'.

PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL
Gestionează-ți timpul. Stabilește-ți singur programul - când și cât timp să lucrezi.

SUPORT CONSTANT
Avem întotdeauna un coordonator care te ajută și se asigură că ai o experiență de lucru pozitivă!

AUTONOMIE
Vei lucra cu aplicația noastră proprie, care iți va face munca mult mai ușoară și mai independentă. Takeaway.com, oficial Takeaway.com N.V. și creată inițial sub numele său olandez Thuisbezorgd.nl, este o companie olandeză dot-com specializată în comenzi on-line de produse alimentare și livrare la domiciliu. Takeaway.com este un portal online ce intermediază relația dintre client și restaurante, unde clienții pot comanda mâncăruri online din meniurile restaurantelor, la care le este asigurată livrarea direct la domiciliu.Takeaway.com este liderul pieței on-line de livrare a produselor alimentare. Platforma conectează consumatori și restaurante din 10 țări europene, plus Vietnam și Israel.
Ai aplicat
Expirat
Livrator masina companie Takeaway.com - Bucuresti  -  SC HelloHungry Delivery SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close