Publicat 15 Oct 2019 | Reactualizat 14 Nov 2019 | Expiră 15 Nov 2019

Livrator e-bike - Takeaway.com - Cluj

30 posturi
Expirat
Takeaway.com

Cea mai mare platformă de food delivery din Europa este, totodată, varianta ușoară și la îndemâna consumatorului pentru a comanda mâncare online, oriunde s-ar afla, cu doar câteva click-uri.

Alătură-te echipei noastre din IAȘI, devino șofer sau e-biker food delivery, în timp ce vei putea folosi cea mai nouă tehnologie de pe piață. SALARIU AVANTAJOS
Salariu fix pe baza unui contract de munca, sistem de bonusare bazat pe rezultatele obținute și sfaturi care să te ajute. Oferim și bonus de tip 'Recomandă un prieten'.

PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL
Gestionează-ți timpul. Stabilește-ți singur programul - când și cât timp să lucrezi.

SUPORT CONSTANT
Avem întotdeauna un coordonator care te ajută și se asigură că ai o experiență de lucru pozitivă!

AUTONOMIE
Vei lucra cu aplicația noastră proprie, care iți va face munca mult mai ușoară și mai independentă. Takeaway.com, oficial Takeaway.com N.V. și creată inițial sub numele său olandez Thuisbezorgd.nl, este o companie olandeză dot-com specializată în comenzi on-line de produse alimentare și livrare la domiciliu. Takeaway.com este un portal online ce intermediază relația dintre client și restaurante, unde clienții pot comanda mâncăruri online din meniurile restaurantelor, la care le este asigurată livrarea direct la domiciliu.Takeaway.com este liderul pieței on-line de livrare a produselor alimentare. Platforma conectează consumatori și restaurante din 10 țări europene, plus Vietnam și Israel.
Expirat
Livrator e-bike - Takeaway.com - Cluj  -  SC HELLOHUNGRY SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close