Publicat 05 Aug 2019 | Reactualizat 02 Sep 2019 | Expiră 05 Dec 2019

Lector Cambridge Centre

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Sa-i placa activitatile cu copiii
- Cinstit, corect, organizat
- Abilitati de predare, modul psihopedagocic SI/SAU experienta in predare
- Cunoasterea limbii engleze
- Disponibilitate de invatare a unor abordari si reguli noi, specifice activitatii Centrului
- Abilitati medii de folosire IT - Word, Excel, E-mail, Facebook,
- Personalitate deschisa si comunicativa
- Disponibilitate de a lucra ca PFA/SRL

Descrierea jobului


RESPONSABILITATI:
- Predarea in scoli partenere si in centre proprii a cursurilor de limba engleza Cambridge
- Atributii de incasare a taxei de curs
- Reprezentarea Centrului Cambridge
- Sa urmeze cu strictete regulile interne de operare ale Centrului Cambridge

BENEFICII:
- Salariu motivant, program flexibil
- Satisfactie profesionala
- Formare pentru o cariera Europeana

Descrierea companiei


http://cambridgecentre.ro/

CAMBRIDGE CENTRE oferă cursuri de limba engleză pentru obținerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este cel mai mare centru de pregătire si testare pentru Examenele Cambridge din Romania. Ofera consultanță psiho-pedagogică si financiară gratuită pentru Studii Universitare in Marea Britanie.

Asociația CAMBRIDGE CENTRE este o asociaţie neguvernamentală, non-profit pentru dezvoltarea MULTILINGVISM-ULUI, CULURII ŞI EDUCAŢIEI prin promovarea învăţării limbilor străine, dezvoltarea multiculturalităţii şi a multilingvism-ului ca baza a dezvoltării durabile a comunităţii în toate domeniile/sectoarele de activitate.

Asociația promovează educația formală, non-formală și vocațională Europeană destinate copiilor și tinerilor prin organizarea de școli de vară, grădinițe și școli de comunicare în Limba Engleză, sport, artă și meșteșuguri, jocuri și spectacole, activități de îngrijire și protecție a naturii și animalelor, etc.

Astfel, proiectele și activitățile CAMBRIDGE CENTRE vizează următoarele domenii: perfecționarea Limbii Engleze, formare profesională, cetățenie și implicare civică, egalitate de șanse, protecția mediului, antreprenoriat.

CENTRUL CAMBRIDGE este formator autorizat de Cambridge Assessment English pentru pregatire in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

Oferă:

•Consultanță gratuită psiho-pedagogică si financiară pentru studii in Marea Britanie.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatelor Internaționale Cambridge Young Learners (YLE) Starters, Movers, Flyers -> cursuri pentru copii

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge A2 Key (KET)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge B1 Preliminary (PET)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge B2 First(FCE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge C1 Advanced (CAE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge C2 Advanced (CPE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Cerificatului International English Language Testing System(IELTS)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză cu obținerea Certificatului Profesional de Comunicare în Limba Engleză la nivel intermediar -> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleză – Business pentru obținerea CertificatelorBULATS-> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleză Military English cu obținerea Certificatului Profesionalde comunicare în limba engleză la nivel intermediar-> cursuri pentru armată.

•Cursuri de limba engleză pentru copii in scopul obținerii Certificatelor Cambridge Junior 8-11 ani.

Expirat
Lector Cambridge Centre  -  Cambridge Centre

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close