Lacatus Mecanic

CASA NOASTRA SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Absolvent: studii medii (profil tehnic);
Experienta in mediul industrial constituie un avantaj;
Disponibilitate pentru lucrul in schimburi;
Bune abilitati de organizare, planificare, perseverenta, comunicare si relationare, capacitatea de a lucra in echipa.

Descrierea jobului


Efectuarea de lucrari de intretinere si reparatie atat pentru zona administrativ/utilitati , de natura mecanica cat si pentru echipamentele si utilajele din sectiile de productie.


BENEFICII:

Pachet salarial corelat cu responsabilitatile postului si experienta profesionala
Stabilitatea locului de munca.
Sansa unei cariere de succes intr-o companie in plina dezvoltare, cu expunere internationala, care investeste in echipamente de ultima generatie.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Nascuta in Romania, dar activa la nivel international ( Italia, Franta Austria, Belgia, Germania si Elvetia ), QFORT este una dintre cele mai reputate si solide afaceri in industria produselor de folosinta indelungata, misiunea QFORT fiind de a oferi clientilor finali un standard mai bun de viata si o valoare mai mare casei in care locuiesc. De-a lungul celor 24 de ani de experienta, am ajuns nu doar lideri de piata ci si brandul cu cea mai mare favorabilitate in Romania deoarece credem in comportament, nu in vorbe. Credem in parteneriate de lunga durata cu dealerii si partenerii nostri de productie si servicii, dar si intr-o atitudine tenace. Invatam din greseli, fapt ce ne-a ajutat sa o luam de la capat cu mai multa ambitie si dedicare de fiecare data cand a fost nevoie.

Produsele QFORT, bazate pe promisiunea “Proiectat sa reziste” sunt certificate in ceea ce priveste calitatea prin standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2008, dar si detinatoarele certificatului de conformitate eliberat de Institutul IFT Rosenheim din Germania.

Suntem o echipa dinamica si profesionista formata din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei. Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Publicat 24 sept. 2021 Reactualizat 24 oct. 2021 Expiră 24 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos