Lacatus-mecanic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

a. Studii medii - bacalaureat, liceu de specialitate;
b. Cunoștințe operare calculator;
c. Experiență de cel puţin 3 ani în domeniul lacătușeriei, mecanicii.

Constituie avantaj în cursul selecției:
a. Cunoștințe desen tehnic;
b. Cunoștinte privind activitatea de instalator;
c. Autorizare stivuitorist

Descrierea jobului

a. Executarea lucrărilor de lăcătuşerie în cadrul lucrărilor de construcţii-montaj şi întreţinere-reparaţii la mijloacele tehnice din dotare.

b. Executarea lucrărilor de întreținere specifice lacătușeriei și mecanicii cum ar fi tăiere-debitare, strunjire, polizare-şlefuire, găurire, deformare la rece sau la cald, demontare, asamblare, finisare, etc. în Atelierul Mecanic, precum şi la locația echipamentelor și instalațiilor companiei cu respectarea normelor si procedurilor specifice interne;

Descrierea companiei

Gedeon Richter este unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa farmaceutică din Europa Centrală şi de Est, consacrată activităţii de producţie, cercetare, dezvoltare şi inovaţie.

În România, la nivel de grup, Gedeon Richter dezvoltă o activitate integrată: dezvoltare şi producţie de medicamente, distribuţie şi retail.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi produse de calitate la preţuri accesibile tuturor categoriilor de pacienţi, astfel cu o experienţă de peste 100 ani în industria farmaceutică, Richter este partenerul de încredere a sănătaţii în peste 100 de ţări.

Publicat 24 iun. 2021 Reactualizat 22 iul. 2021 Expiră 24 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos