Lacatus mecanic - structuri confectii metalice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 - 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunostinte in domeniu
Candidatul ideal trebuie neaparat sa aiba cunostinte relevante in domeniu. Acesta trebuie sa fie la curent cu ultimele tendinte in domeniu, ultimele noutati si stiri sau evenimente. CV-ul acestuia trebuie sa fie actualizat si sa evidentieze faptul ca este o persoana dornica sa invete si sa evolueze in cadrul industriei de confectii metalice.
Comunicare: sunteţi capabil/ă să comunicaţi clar şi concis, atât în scris cât şi verbal, şi recunoşti faptul că pentru o bună comunicare trebuie să ştiţi să ascultaţi şi să extrageţi informaţia necesară.
Orientare spre rezolvarea problemelor: sunteţi capabil/ă de a identifica şi analiza o problemă existentă/potenţială şi găsiti soluţii potrivite pentru fiecare situaţie în parte.
Încredere: Vă cunoaşteţi punctele tari şi ştiţi de ce sunteţi capabil şi ce puteţi realiza.
Flexibilitate: vă adaptaţi uşor în funcţie de situaţie şi sunteţi deschis către noi idei şi persoane.
Energetic/ă: vă place să munciţi şi sunteţi dispus/ă să investiţi timp şi efort pentru a vă atinge obiectivele.
Lucrul in echipă: vă place lucrul în echipă şi de asemena puteţi lucra indiviual
Lucru in schimburi: 3 schimburi

Descrierea jobului

S.C. ELECTROMONTAJ S.A.
Fabrica de Stâlpi Metalici
Str. ILIOARA, nr. 16O, sect. 3, tel. 021.346.55.37

ANGAJAZĂ URGENT, in conditiile legii, cu contract de muncă, salariu minim net intre 2700lei - 3000 lei, in functie de experienta, pregatire tehnica si profesionala:

LACATUSI CONFECTII METALICE = 5 posturi

Pentru salariatii din provincie se asigura cazare in camine de nefamilisti si se deconteaza transportul dus-intors, o data pe luna la domiciliu.

Salariatii beneficiaza de Asigurarea de Viata si Accident

Descrierea companiei

Fabrica de Stalpi Metalici Zincati este parte componenta a holdingului ELECTROMONTAJ SA. Steel Towers Factory is part of ELECTROMONTAJ SA Holding. SC Electromontaj SA este unul dintre principalii furnizori de solutii "la cheie" in domeniul Liniilor Electrice Aeriene (LEA) de la 20 kV la 400 kV ( de la fundatii pina la tras conductorul), Statii electrice de transformare, precum si alte servicii in domeniul constructiilor si structurilor metalice (zincate sau nu). SC Electromontaj SA is a leading provider of "turnkey" solutions in the overhead lines (OHL) from 20 kV to 400 kV (from the foundations up to the conductor installation), Electric Transformer Substation, and other services in buildings and metallic structures (galvanized or not)

Publicat 27 oct. 2021 Expiră 26 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos