Publicat 23 Oct 2019 | Reactualizat 12 Nov 2019 | Expiră 23 Nov 2019

LACATUS MECANIC MONTAJ , INSTALATORI FRANTA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

In scopul dezvotarii sale, INDUSTEAM FRANCE, parte dintr-un grup international cu peste 400 angajati este in cautare de lacatusi mecanici montaj si instalatori pentru santierele din Franta.
Contractul oferit este unul cu durata determinata avand posibilitatea de a deveni contract cu durata nedeterminata.
Salariul oferit este de 1386EUR net/luna pentru 40 ore lucratoare/saptamana cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare dar nu mai mult de 48 ore/saptamana.
Cazarea si transportul sunt asigurate de companie cat si o diurna zilnica.
Exista posibilitatea de a lucra si international.
Cunoasterea limbii franceze este o conditie obligatorie.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

LACATUS MECANIC MONTAJ , INSTALATORI FRANTA  -  SAS Industeam France

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close