Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 26 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Lacatus mecanic - mentenanta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane este in cautarea unui Tehnician Mentenanta pentru clientul sau, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de tratare a apei din Europa.

Candidatul ideal:

- Experienta in domeniu reparatiilor echipamentelor industriale
- Cunostinte de baza din domeniul electric, hidraulic si pneumatic

Descrierea jobului

Descrierea jobului

- Repararea defectiunilor aparute la utilaje
- Mentenanta preventiva la utilaje

Beneficii:

- Program de lucru intr-un singur schimb
- Salariu negociabil

Descrierea companiei

Adecco Resurse Umane, filiala a Adecco Group (principalul furnizor mondial de solutii de resurse umane), este cea mai mare companie in domeniul HR din Romania, precum si al 10lea angajator la nivel national.
În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Expirat
Lacatus mecanic - mentenanta  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close