Laborant - productie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Profil candidat:
  • Absolvent studii medii cu diploma de bacalaureat; profilul Chimie-Biologie constituie un avantaj, dar nu este obligatoriu;
  • Cunoștințe de utilizare a calculatorului (MS Office);
  • Atentie la detaliu, acuitate vizuala ridicata, rapiditate, atentie distributiva;
  • Capacitate rapida de identificare si clasificare, organizare, comunicare;
  • Comunicativ, corect, dispus de a asimila rapid și prompt noutatile din domeniu;
  • Cunostinte minime de limba engleza (conversational si scris);
  • Disponibilitate la lucrul in schimburi (inclusiv schimbul 3 - ore de noapte), cu compensare corespunzatoare.

Descrierea jobului

Responsabilitatile postului:
  • Pregatirea probelor pentru a fi analizate cu ajutorul microscopiei optice cu lumina polarizata (MOLP) si microscopiei electronice cu transmisie de electroni (MET), respectand cerintele sistemului de management.
  • Indeplinirea activităţilor specifice laboratorului de testare asbest cu respectarea tuturor standardelor de calitate si siguranta.

Descrierea companiei

Eurofins Scientific Group este o companie internațională de științe ale vieții, oferind o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul mai sigure, mai sănătoase și mai durabile. De la mâncarea pe care o consumi, până la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ca ingredientele lor sunt autentice și etichetarea corespunde realitatii. Eurofins este considerat liderul global în testarea produselor alimentare, de mediu, farmaceutice, cosmetice, în serviciile CRO pentru agroștiință. De asemenea, este unul dintre liderii de piață independenți la nivel mondial în anumite testări și servicii de laborator pentru genomică, farmacologie de cercetare, criminalistică, CDMO, științe materiale avansate și în sprijinul studiilor clinice.

În putin peste 30 de ani, Grupul Eurofins a crescut de la un singur laborator din Nantes- Franța la aproape 60000 de angajați, in cadrul unei rețele de peste 900 de companii independente din 55 de țări, care operează in peste 800 de laboratoare. Eurofins oferă un portofoliu de peste 200,000 metode analitice pentru a evalua siguranța, identitatea, compoziția, autenticitatea, originea, trasabilitatea și puritatea substanțelor și produselor biologice și furnizează servicii inovatoare de testare clinică de diagnostic, ca unul dintre principalii actori emergenți la nivel mondial in testare clinică specializată de diagnostic.

Cu venituri totale de peste 6.5 miliarde EUR, ​Eurofins Scientific Group este printre cele mai performante companii listate la bursa din Europa din ultimii 20 de ani.

Publicat 7 iun. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.