Laborant chimist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Minim studii medii, competente/cunostinte in microbiologie, efectuare analize de laborator din industrie alimentara,
chimie, biochimie sau apropiat;
• Experienta pe un post similar constituie avantaj;
• Cunostinte privind analizele de microbiologie, fizico-chimice, specifice industriei alimentare;
• Cunostinte operare PC;
• Bune abilitati de de lucru in echipa, organizare, atentie la detalii;
• Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua;
• Persoana dinamica, riguroasa;
• Integritate profesionala, responsabilitate;
• Disponibilitate pentru munca in schimburi.

Descrierea jobului

Pentru fabrica noastra cautam un coleg/colega cu sau fara experienta, dar ambitios ,motivat de dezvoltarea in acest domeniu, dispus sa invete si sa se perfectioneze profesional.

Acesta va beneficia de un spectru bogat de experiente profesionale, care sunt completate de sprijinul unei echipe foarte bine pregatite, si cu o vasta experienta in domeniul determinarilor de laborator, specifice industriei alimentare.

Responsabilitatile principale sunt:
• Executarea analizelor (fizico chimice si de microbiologie) la materii prime si semifabricate;
• Executarea analizelor produselor din fluxul de fabricatie;
• Inregistrarea electronica a rezultatele obtinute la analizele efectuate;
• Efectuarea examinarilor specifice si intocmirea buletinelor de analiza;
• Evaluarea rezultatelor testelor;
• Eliberarea produselor in baza rezultatelor analizelor efectuate;

Descrierea companiei

Parte a grupului olandez Royal FrieslandCampina, FrieslandCampina România reprezinta o organizatie cu traditie în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate.

Povestea FrieslandCampina a început în1871, an în care fermierii au decis să își unească forțele în fabricile locale de lapte cooperative. Astăzi, FrieslandCampina este una dintre cele mai mari companii lactate din lume, care ofera milioanelor de consumatori din întreaga lume nu numai lapte în sine, ci tot felul de produse lactate

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, iaurturi de baut si unt. FrieslandCampina România colectează laptele de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

Scopul FrieslandCampina este hrănitor din natură si ne străduim să oferim o nutriție mai bună lumii și o viață bună fermierilor noștri, acum și pentru generațiile viitoare.

FrieslandCampina furnizează produse de larg consum, precum lapte, iaurt, brânză, hrană pentru sugari și deserturi, produse pentru piața profesională, cum ar fi produse din smântână și unt, ingrediente și produse semifabricate pentru producătorii de hrană pentru sugari, industria alimentară și sectorul farmaceutic. . Avem sucursale în 38 de țări și exportăm în peste o sută de țări din întreaga lume. La sfârșitul anului 2020, FrieslandCampina lucra la 23.783 de lucrători (ETP).

Împreună cu fermierii Friesland facem o echipă excelenta pentru cele mai bune produse, punem pasiune, dragoste și expertiză profesională. Doar datorită expertizei lor profesionale și perseverenței lor, FrieslandCampina poate furniza pe piață produse lactate sănătoase și de înaltă calitate.

Asigurarea unei producții sigure și durabile de lapte în fiecare zi prezintă provocări, atât pentru FrieslandCampina, cât și pentru fermierii de lactate membri. Una dintre cele mai importante provocări este climatul. De aceea, vrem să fim lideri în domeniul sustenabilității. Lucrăm din greu pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, generăm din ce în ce mai multă energie verde și suntem implicați în mod constant în noi dezvoltări și inovații pentru a opera mai durabil. Pentru a afla mai multe, accesați pagina noastră despre durabilitate la fermă .

Vino și tu să faci parte din povestea FrieslandCampina!
Publicat 26 ian. 2022 Reactualizat 23 feb. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.