Publicat 22 Mai 2019 | Expiră 22 Iun 2019

Laborant Chimist / Manager Laborator, Produse Agricole

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate in industria chimica (sau alimentara) finalizate
Minimum 2 ani experienta intr-un post similar
Limba Engleza obligatoriu, Franceza/Germana (optional)
Cunoasterea standardelor de produs si a indiciilor de calitate ai cerealelor si plantelor oleaginoase
Cunostinte PC (Microsoft Office)
Cunostiinte de operare a echipamentelor specifice
Capacitate de lucru sub presiune
Bune competente de comunicare
Capacitate de lucru in echipa precum si individual
Dorinta de invatare si evolutie profesionala continua

Descrierea jobului

Verifica functionarea corecta a aparatelor din dotare; participa la testarea echipamentelor, la punerea in functiune si implementarea noilor metode de incercare
Identifica probele ce urmeaza a fi analizate in cadrul laboratorului, completeaza si semneaza registrul de predare-primire probe
Verifica conditiile de mediu inainte si in timpul efectuarii incercarilor
Efectueaza analize fizico-chimice pentru determinarea parametrilor calitativi conform metodei stabilite in Standardul de produs-specificatii respectand instructiunile, procedurile, si standardele in vigoare
Emite rapoarte de incercare pentru incercari efectuate pe probele receptionate specifice cerintelor
Este direct raspunzator de corectitudinea efectuarii analizelor si de interpretarea acestora
Intocmirea documentelor specifice si transmiterea in timp util a rezultatele obtinute
Raspunde de confidentialitatea informatiilor din laborator

Beneficiile oferite de noi includ:
Salariu competitiv corelat cu responsabilitatile postului si experienta
Tichete de masa
Instruire si formare profesionala

Descrierea companiei

Agrilab este un specialist la nivel global in ceea ce privește analiza și controlul calității produselor agricole. Având rădăcinile in Elveția, urmărim cu strictețe cele mai înalte criterii de calitate a serviciilor prestate clienților și colaboratorilor noștri.

Pe măsură ce bunurile agricole progresează din câmp pe mesele consumatorilor, acestea necesită atenție, urmărire și integritate. Oferim o gamă largă de servicii pentru reducerea riscurilor, asigurarea calității și îmbunătățirea productivității.

Agricultura și produsele alimentare sunt, fără îndoială, cele mai importante industrii din lume. Consumatorii doresc asigurarea calității si integrității produselor în fiecare etapă a procesului. Gama noastră cuprinzătoare de servicii vă poate ajuta:

Gestionați riscul, faceți o afacere mai bună și îndepliniți-vă obligațiile cu soluții independente și integrate pentru fiecare aspect al lanțurilor dvs. de distribuție agricolă și alimentară.

Protejați-vă consumatorii: de la un punct de producție primar până la un punct de transfer sau custodie.

Respectați legislația complexă: inclusiv normele și regulamentele locale, regionale, naționale și internaționale privind producția și comerțul cu mărfuri agricole și produse alimentare.

Asigurați-vă că depozitarea, transportul, ambalarea și distribuția sunt coresponzatoare: de mărfuri, ingrediente alimentare și produse alimentare.

Asigurarea calității și integrității în cadrul diferitelor lanțuri de aprovizionare: inclusiv produsele alimentare și produsele finite semiprelucrate și produsele finale în toate segmentele principale de produse alimentare

Oferim soluții independente sau integrate pentru a ajuta organizațiile care sunt implicate în agrochimie, semințe, biocombustibili, îngrășăminte, mașini și consumabile agricole, industria financiară și de asigurări, depozitare, facilități de prelucrare și construcții logistice, pregătirea produselor proaspete pentru piață

Gama noastră de soluții eficiente din punct de vedere al costurilor include colectarea de date strategice, managementul garanțiilor, audituri și certificare, servicii de testare și analiză, inspecție, verificare soluții tehnice, consultanță și instruire.

Abordarea noastră pentru furnizarea de servicii către clienții noștri este armonizată, punând accentul pe cea mai mare rețea independentă de experți din lume.

Expirat
Laborant Chimist / Manager Laborator, Produse Agricole  -  Agrilab Swiss Analytics SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close