Publicat 26 Iul 2020 | Reactualizat 09 Aug 2020 | Expiră 25 Aug 2020

Lăcătuş mecanic

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 5 ani experiență în Constructii / Instalatii, Productie, Service / Reparatii

Candidatul ideal

Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul mecanic si experienta de minim 5 ani ca lacatus mecanic. Esti o persoana serioasa, harnica si implicata in ceea ce faci. Iti place sa lucrezi in echipa, sa-ti imbunatatesti metodele si mediul de lucru.

Descrierea jobului

Activitatea ta se desfasoara in atelierul mecanic al unitatii si/sau in sectia de productie. Esti subordonat sefului de sectie si principala ta activitate este aceea de realiza operatiuni de mentenanta mecanica la instalatiile si utilajele existente in fabrica.
Postul este in Luduş, Mures.

Descrierea companiei

Parte a grupului international TEREOS, cu o cifra de afacere anuala de 40 de milioane de euro si 175 de angajati, Tereos Romania SA are ca principal obiect de activitate productia si vanzarea zaharului si a coproduselor rezultate din procesul de productie.

Lăcătuş mecanic  -  Tereos România S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close