Publicat 06 Iun 2019 | Reactualizat 06 Iul 2019 | Expiră 07 Iul 2019

Kinetoterapeut Spitale Franta 1850-2250 € net/luna

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Criterii dе Selectie

 • Cunoasterea limbii Franceze la nivel conversational;
 • Calificare in domeniu cu studii superioare si Diploma dе Kinetoterapeut; Master-ul reprezinta avantaj la angajare;
 • Experienta anterioara in domeniu obligatorie;
 • Experienta anterioara in Franta reprezinta avantaj la angajare;
 • Detinerea Autorizatiei dе Libera Practica eliberata dе catre Ministerul Sanatatii din Romania;
 • Detinerea Autorizatiei dе Libera Practica emisa dе ordinul Kinetoterapeutilor din Franta; Pentru cei care nu detin aceasta autorizatie si agreeaza angajarea ulterioara prin Job Selection, se ofera asistenta gratuita pentru depunerea dosarului complet si obtinerea acesteia in Franta;
 • Detinerea permisului dе conducere categoria B constituie un avantaj;
 • Atitutine pozitiva, spirit dе initiativa, entuziasm, dornic dе a experimenta si dе a evolua in toate aspectele si dе a-si construi o cariera profesionala viitoare in Franta.

Descrierea jobului

Informatii Contractualе

 • Locul de munca: Kinеtoterаpеut in Spitalе din Franta;
 • Salariu nеt intre 1850-2250 Euro/luna, plus plata orеlor suplimentare lucratе; Salariul este stаbilit in functiе de experienta anterioara in domeniu, nivelul calificarii si Spital;
 • Contract de munca temporara romanesc semnat cu Job Selection HR SRL pe perioada determinata de maxim 18 luni;
Facilitati | Beneficii
 • Concedii platite;
 • Cazarea asigurata gratuit de catre spital;
 • Cheltuielile de angajare asigurate gratuit de catre Job Selection HR SRL;
 • Transportul pana in/din Franta la inceperea si la terminarea contractului asigurat;
 • Fara comisioane sau plata altor servicii;

Descrierea companiei

Cuvantul Managerului

În anul 1994 am pus în practică un proiect ambițios care la început era doar un vis frumos. Însă, cu pasiune, muncă și perseverență, ne-am dezvoltat și consolidat în fiecare zi, pentru ca astăzi, Job Selection să devină un brand puternic, recunoscut la nivel național și internațional.

Suntem prezenți pe piața muncii de 25 de ani, mai exact în industria ospitalității și a vaselor de croazieră, căutând, consiliind şi pregătind oameni talentați, muncitori, motivați, cu atitudine pozitivă, dornici de a evolua și a se dezvolta, de a-și construi o carieră.

Printr-o selecție atentă și riguroasă, ajutăm oamenii să-și găsească locul de muncă potrivit, să lucreze într-un mediu profesionist, la standarde internaționale, cu salarii decente şi care să îi împlinească profesional.

De ce? Deoarece atunci când spunem Job Selection, spunem: Profesionalism: recunoscut de angajatori și care ne acordă încrederea lor. Echipă: pentru că ascultăm, dialogăm, învățăm din diferențele de opinie pentru a fi mai eficienți împreună. Onestitate: deoarece suntem transparenți și direcți, pentru a câștiga și păstra respectul fiecăruia. Inovație: pentru că zi de zi, suntem atenți la oameni, le anticipăm nevoile și le răspundem creând ceva pe măsura așteptărilor.

Anul acesta aniversăm 25 de ani de la începutul activității noastre, 25 de ani de realizări, de provocări, de experiență acumulată, 25 de ani de relații interumane create în cadrul echipei dar și cu colaboratorii noștri și nu în ultimul rând cu aplicanții noștri. De 25 de ani schimbăm viețile oamenilor în bine, a celor care au crezut și au avut încredere în noi. Iar cu ajutorul lor am crescut și noi. Altfel spus, îi ajutăm să își schimbe viața în mai bine!

Colaboratorii noștri și zecile de mii de aplicanți, sunt un motiv pentru care am devenit și rămânem puternici. Cei care au apelat la serviciile noastre ne-au ajutat și ne ajută să fim cei mai buni, deoarece pentru noi cea mai mare realizare sunt clienții mulțumiți.

Aprecierea, încrederea și loialitatea tuturor colaboratorilor și aplicanților noștri ne onorează, ne obligă și ne ajută în același timp. Iar pentru toate acestea există un singur cuvânt: MULȚUMIM!

Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și care apelează la serviciile noastre și vă dorim să atingeți cât mai repede obiectivele pe care vi le-ați propus, să aveți parte de cele mai bune joburi, să faceți carieră în domeniile în care activați şi să nu uitați că noi suntem aici şi vă vom sprijini în acțiunile voastre ori de câte ori veți avea nevoie! Pentru că cea mai importantă resursă sunteți voi! Noi vă punem în valoare!
LIFE CHANGING EXPERIENCE!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Kinetoterapeut Spitale Franta 1850-2250 € net/luna  -  JOB SELECTION H R SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close