Publicat 15 Iul 2019 | Expiră 15 Aug 2019

KINETOTERAPEUT/MASEUZA/MEDIC BFT

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Centrele Medicale Kinetomedica angajeaza kinetoterapeute , maseuze si medic BFT, pentru sediile noastre din Bucuresti dar si kinetoterapeute pentru recuperare la domiciliu (kinetoterapie la domiciliu). Mentionam ca oferim si perioada de training gratuit pentru cei care nu au experienta sau nu stiu anumite tipuri de masaj.

Pentru postul de KINETOTERAPEUT/A

• Facultate de Kinetoterapie absolvita
• Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa
• Atentie la detalii si capacitate organizatorica
• Efectuarea tratamentelor de kinetoterapie, fizioterapie si masaj
• Monitorizarea evolutiei pacientului
• Efectuarea de programari pentru pacientii cabinetului

Pentru postul de MASEUZA

• Absolvent/a a unui curs de masaj acreditat
• Student/a a Facultatii de Kinetoterapie sau Fiziokinetoterapie sau a altei forme de invatamant care ii da dreptul de a practica meseria de maseuza
• Persoana serioasa, comunicativa si dornica de a invata si de a promova serviciile noastre
• Abilitati organizatorice si atentie la detalii
• Efectuarea de masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic etc.

Descrierea companiei

Am inceput activitatea din pasiune si din dorinta de a face bine prin intermediul unei meserii-aceea de kinetoterapeut- in care cu greu poti sa gresesti si sa aplici un tratament nefavorabil daca aplici legile medicinii si daca ai bune cunostinte in domeniu: “primum non nocere” (“mai intai sa nu faci rau”).

Treptat, am inceput sa fim din ce in ce mai cautati de catre pacienti, motiv pentru care am infiintat un prim cabinet de kinetoterapie, fizioterapie si masaj unde li s-au alaturat si alti specialisti in domeniu.

Deoarece solicitarile au crescut datorita calitatii si responsabilitatii cu care se elaborau si se aplicau programele de tratament a urmat o serie de inaugurari ale Centrelor Kinetomedica:

* August 2002- Centrul Medical Kinetomedica din str. 13 Septembrie, nr.162 * Noiembrie 2007- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Iuliu Maniu, nr.69 * August 2008- Centrul Medical Kinetomedica din Str. Dristorului, nr. 81-88 * Aprilie 2009- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Nicolae Titulescu, nr.10 * Aprilie 2011- Centrul Medical Kinetomedica din Sos. Iancului, nr.31 * Aprilie 2012- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Drumul Taberei, nr.39 * Decembrie 2014 - Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Brancoveanu, nr. 6

In prezent, in sediile noastre lucreaza o echipa de peste 20 de kinetoterapeuti, majoritatea fiind si absolventi ai unor Masterate in domeniu, specialisti ce au experienta atat in lucrul cu copiii cat si cu adultii.

Ceea ce ne diferentiaza de alte cabinete este faptul ca lucram individual cu copiii sau cu maxim doi adulti in sala simultan, dupa programe individualizate in functie de afectiune, de stadiul evolutiv al bolii cat si de alte eventuale afectiuni asociate.

Cu copiii incercam sa nu lucram niciodata impotriva vointei lor ci sa le castigam increderea astfel incat sa participle activ si cu placere la sedintele de kinetoterapie.

In general, intregul ambient al Centrelor Kinetomedica este unul placut, activitatile desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxata si civilizata, fara a exista sentimentul acela neplacut de “spital”.

Expirat
KINETOTERAPEUT/MASEUZA/MEDIC BFT  -  Medikus Efect S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close