Key Account Sales Manager

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Eşti o persoană cu experienţă şi rezultate în domeniul vânzărilor B2B? Eşti un "HUNTER" talentat în găsirea oportunităţilor noi de business şi eşti priceput la încheierea acestora? Te simti bine pe teren? Iti place vanzarea consultativa?

Dacă DA, eşti persoana pe care o căutăm!

Avem nevoie de:

- experienţă şi networking în vânzări directe B2B (min. 5 ani)
- studii superioare finalizate (preferabil tehnice)
- abilităţi de comunicare, negociere şi încheiere foarte bune
- orientare spre client, spre rezultate şi succes
- foarte bune abilităţi de organizare
- cunoştinţe avansate de limba engleză (scris, vorbit)
- cunoaşterea limbii maghiare reprezintă avantaj
- cunoştinţe operare PC (suita Office, soft CRM)

Postul disponibil este in Cluj-Napoca

Descrierea jobului

Obiectivele/ responsabilităţile postului tău:

- participarea la îndeplinirea planului de vânzări ;
- identificarea şi analiza pieţei potenţiale şi a pieţei-ţintă;
- realizarea activităţii de vânzare la nivel national;
- asigurarea înnoirii portofoliului de clienţi;
- monitorizarea concurenţei;
- business development in domeniul serviciilor de facility management ( curatenie profesionala; mentenanta tehnica a cladirilor, amenajare spatii verzi, spalatorie profesionala textila si comert cu consumabile)

Îţi punem la dispoziţie oportunităţi de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru dinamic, stimulativ. Vei colabora permanent cu o echipă tânără şi vei avea posibilitate reală de a creşte în organizaţie. Salariul este pe masura realizarilor şi este alcătuit dintr-o parte fixă şi bonusuri în funcţie de realizări. Se asigură toate instrumentele necesare bunei desfăşurări a activităţii: training on the job, maşină de serviciu, telefon, laptop etc.

Descrierea companiei

Medline este o companie de top din domeniul Facility Management, una dintre firmele cele mai importante, recunoscute şi apreciate din acest sector de activitate. Prezenţa noastră în clasamentul liderilor la nivel naţional şi regional din România ne obligă să fim în fiecare zi mai buni, mai eficienţi şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu servicii integrate.

Asigurăm o largă paletă de servicii distincte datorită cărora clădirile, în toată complexitatea lor, funcţionează corect. Pentru noi, Facility Management înseamnă permanenta îmbunătăţire a condiţiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranţă, reducerea consumului de energie şi prevenirea apariţiei sincopelor. Tratată ca un întreg, orice clădire va oferi ambientul ideal în care oamenii să găsească adăpost, un mediu plăcut de lucru sau relaxare.

Tot mai mulţi manageri descoperă avantajele externalizării serviciilor non core: eficienţă, profesionalism, reducerea dar și controlul costurilor. De aceea oferim un pachet complet de Facility Services: servicii profesionale de curăţenie, mentenanţa tehnică a clădirilor, servicii de monitorizare energetică, curățenie industrială, verificarea şi curăţarea sistemelor de ventilaţie, recondiționarea pardoselilor din beton, întreţinerea spaţiilor verzi, deratizare.

www.medline.com.ro

Publicat 6 dec. 2021 Reactualizat 2 feb. 2022 Expiră 4 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.