Key Account Manager Transilvania

UTILBEN - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Descriere rol:
Key Account Manager înseamnă că reprezinți imaginea și brand-ul companiei în fața clienților existenți și în relația cu viitorii noștri clienți de calibru. Obiectivul tău: clienții mari. Vei implementa planul de vânzări aferent zonei de care ești responsabil, vei dezvolta noi și importante relații de afaceri și le vei menține pe cele existente. Totodată, le vei oferi clienților consultanță pentru găsirea celor mai bune soluții.

Trebuie să ai o înțelegere profundă asupra pieței de utilaje noi de construcții și să cunoști profilul și nevoile clienților importanți, care au o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Este necesar să știi cum să vinzi servicii premium. Prin urmare, trebuie să fii proactiv, orientat către dezvoltarea unui business de succes, să lucrezi tot timpul cu gândul la rezultatele muncii tale și accentul să cadă pe implementare.

Rolul de Key Account Manager pe care ți-l oferim necesită experiență în vânzări consultative și în business development. Trebuie să fi vândut utilaje și servicii în domeniu și să ai experiență în generarea de relații de afaceri. Asta pentru că va trebui să identifici noi direcții de dezvoltare și vei promova produse și servicii inovative.

Trebuie să fii absolvent de studii superioare în domeniul tehnic sau inginerie. Ideal, absolvent al Facultății de Construcții de Mașini. Să ai experiență de minimum 2 ani în vânzarea de utilaje, experiență în vânzări consultative și relaționale cu aceiași clienți. Este necesar să ai experiență în vânzări business-to-business către clienți importanți. Totodată, trebuie să fi lucrat și să fii familiarizat cu sisteme de tip CRM.

Este necesar să ai cunoștințe tehnice despre utilaje și modul lor de funcționare. Mecanica să nu îți fie străină. Trebuie să știi să interpretezi corect datele și să iei decizii în funcție de ele, și nu bazat pe instinct. Trebuie să ai permis de conducere categoria B și să fii dispus să călătorești la nivel național.

Descrierea jobului

Responsabilitățile tale:
  • Vei implementa strategia și planul de vânzări al companiei
  • Vei promova produsele și serviciile UTILBEN către companii mari, care au o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, peste 10 angajați și o vechime pe piață de peste 5 ani
  • Vei crea relații cu manageri de top din companiile de construcții din zona ta și vei negocia și vei încheia contracte cuaceștia
  • Vei pune în aplicare obiectivele lunare și trimestriale, cu acțiuni strategice, stabilirea unor priorități și respectarea unui calendar
  • Vei analiza indicatorii de performanță și vei lua decizii pentru atingerea obiectivelor stabilite
  • Vei oferi consultanță tehnică de specialitate clienților UTILBEN
  • Vei cerceta piața și vei urmări constant dinamica acesteia
  • Vei relata clar povestea și istoria UTILBEN și vei comunica beneficiile și avantajele de a colabora cu noi
  • Te vei asigura de respectarea culturii organizaționale a UTILBEN
  • Te vei asigura că valorile companiei sunt respectate

Beneficiile pe care ți le oferim:
Vei primi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți face treaba și pentru a obține rezultate excepționale. Întreg procesul de vânzare este simplificat, în sensul că nu va trebui să îți bați capul cu achizițiile, logistica, finanțarea sau postvânzarea, pentru că ai colegi care vor face toate astea pentru tine, astfel încât tu să te concentrezi doar pe clienții tăi.

La UTILBEN, încurajăm și recompensăm performanța. Acest lucru înseamnă că vei fi răsplătit financiar pe măsura reușitelor tale și vei primi un procent consistent din vânzările pe care le vei face. În plus, compania noastră încurajează dezvoltarea personală, așa că vei primi instruire de specialitate și te vei putea perfecționa în domeniile tale de interes, astfel încât să devii expert în mai multe domenii!

Descrierea companiei

UTILBEN este o companie aflată în topul vânzărilor de utilaje din România, care și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui mod de a face afaceri cu integritate și caracter. Acest model de business a fost creat și implementat de fondatorii acestei organizații, Ruben și Oana Marian, și transmis celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Produsele UTILBEN poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii.

Viziunea noastră este ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Vom face asta prin dezvoltarea portofoliului de clienți și prin crearea de parteneriate puternice.

Misiunea noastră este ca angajații noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniu, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori de echipamente fiabile din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în industrie, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei!

Suntem o echipă unită și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri de la tine și să facem treabă bună împreună!

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.