Key Account Executive/ Manager

LAMONZA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Minim 3 ani experienta in vanzari;
- Experienta anterioara în relatiile cu key accounts;
- Cunostinte operare PC – nivel avansat;
- Limba engleză – nivel avansat (scris și vorbit);
- Abilitati de planificare, organizare și coordonare;
- Atitudinea orientată spre rezultate și capacitatea de a lucra sub presiune.

Descrierea jobului

Azad Enterprises lucrează cu lanțurile internaționale de Hypermarket-uri și Cash&Carry care operează în România.
Un key account executive are ca atributii principale:
- Urmăreste listarea produselor noi;
- Urmareste ca magazinele sa faca comenzi și comunica cu departamentul logistica pentru livrarea acestora;
- Coordoneaza promoțiile din diferite lanțuri de magazine.

Venitul va include un salariu fix, precum și un comision bazat pe vânzări și performanță.

Descrierea companiei

Azad Enterprises este o companie specializata in importul si distributia produselor de larg consum ce gestioneaza cu succes un portofoliu de peste 1 500 de produse.

Cu produse din categoria travel, business si casual, Lamonza face parte dintr-o familie largita de branduri sub umbrela Azad Enterprises. Produsele Lamonza sunt atent selectionate pentru a asigura spatiu, mobilitate si siguranta, cele mai importante beneficii fiind date de experienta companiei, de materialele usoare si rezistente, de accesoriile utile si de designul atragator al produselor.

Lamonza este partenerul perfect ce inseamna energie, miscare si vitalitate. Fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri, fie ca zbori impreuna cu familia intr-un loc exotic pentru a-ti petrece vacanta sau urci munti cu inaltimi covarsitoare, produsele Lamonza sunt potrivite oricaror nevoi si gusturi.

Pe piata din Romania, Lamonza este prezenta de peste 20 de ani reusind sa ridice standardele existente pe piata articolelor de calatorie si sa se impuna in domeniul sau de activitate. Astfel, compania se afla in prezent in topul vanzarilor pe segmentul in care activeaza, urmarindu-si scopul – de a oferi produse de cea mai buna calitate si valoare.

Lamonza reprezinta un brand cu traditie, care pune accent pe calitate, este un brand de incredere, ce mizeaza pe nevoia clientilor de a avea un partener mereu actual pe o piata in continua miscare.

Datorita unei echipe tinere, profesioniste, ambitioase si cu dorinta permanenta de perfectionare si depasire a standardelor, Lamonza se dezvolta in fiecare zi. Prin seriozitate, promptitudine si incredere, Lamonza a devenit un brand de calitate, un partener mereu alaturi de oameni.

Daca te regasesti in povestea noastra, te asteptam sa facem cunostinta.

Lamonza merge cu tine!

Publicat 28 iul. 2022 Reactualizat 11 aug. 2022 Expiră 27 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.