de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Apr 2008 | Reactualizat 04 Mai 2008 | Expiră 05 Mai 2008

JURIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii juridice absolvite sau student ultimul an. Cerinte: aptititudine generala de invatare; capacitate persuasiva; abilitate de negocoere; aptitudini de comunicare; vocabular bogat; echilibru emotional; responsabilitate si eficienta personala; capacitate de planificare si organizare; atentie selectiva, concentrata si distributiva; spirit de echipa; profil etic/integritate; constinciozitate si dorinta de dezvoltare personala si profesionala;

Descrierea jobului

Reprezinta firma in relatia cu clientii si partenerii contractuali; participa la negocierile cu colaboratorii si partenerii de afaceri; Negociaza conditiile de colaborare; reprezinta firma in relatia cu celelalte componente organizatorice ale firmei, precum si in instanta; elaboreaza documente si contrace specifice activitatii firmei; asigura legalitatea actelor juridice; ia masuri specifice de aplicare si respectare a legislatiei referitoare la activitatile executate in conformitate cu statutul firmei; asigura aplicarea si executarea dispozitiilor ce decurg din actele normative in vigoare, legi , decrete, ordonante, si instructiuni, legate de activitatea firmei; participa la elaborarea Regulamentelor de Ordine Interioare, a Procedurilor de lucru, precum si a Fiselor de post; Secundar: implicare in sustinerea rubricii juridice a revistei redactate de societate. pregatirea pentru coordonarea unui grup de specialisti in domeniul juridic si redactional.

Descrierea companiei

Firma cu capital privat, fondata la Timisoara in 1993. Domeniul principal de activitate, intermedieri cu produse diverse (brokeraj comercial de produse si servicii). In curs de demarare, activitatea din cadrul Reţelei Nationale de Distribuţie pentru produse si servicii (RND); Alte domenii de activitate: comert cu echipamente in domeniul instalatiilor pentru c-tii; intermedieri financiare; lucrari de c-tii si instalatii in c-tii, amenajari in c-tii; brokeraj in asigurari de viata si non viata, inclusiv asigurari de locuinte; activitati de autorizari service si intretinere echipamente termice. Asociatia partenerilor Kas (APK)

Expirat
JURIST  -  KAS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close