Publicat 18 Iun 2008 | Expiră 19 Iul 2008

Junior web sales

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

foarte responsabil, daruit muncii desfasurate, apacitati foarte bune de lucru pe Internet, cunoasterea specificatiilor anumitor produse din gama IT&C, lucru cu baze de date, capacitati bune de comunicare, empatie, putere de convingere, amabilitate si limbaj adecvat discutiilor cu clientii, capacitate de a acorda toata asistenta necesara prin intermediul telefonului, prezenta vestimenara adecvta mediului de afacei.

Descrierea jobului

Postul este structurat pe doua activitati-responsabilitati principale: managementul bazelor de date cu produse IT&C postate pe internet si consilierea clientilor in vederea finalizarii procesului de vanzare.
Beneficii: pachet salarial atractiv format din salariu de baza si comision de performanta, training

Descrierea companiei

Info service&computers este o companie nationala cu obiect de activitate in domeniul e-commerce pentru o variata gama de produse IT&C

Expirat
Junior web sales  -  Info Service & Computers

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close