Publicat 17 Sep 2008 | Expiră 18 Oct 2008

Junior Web Editor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare in domeniu (Facultatea de Jurnalism - constituie avantaj);
- Experienta de minim 6 luni in domeniu;
- Cunostinte de editare web;
- Cunoasterea limbajului HTML.

Descrierea jobului

- Actualizeaza continutul site-ului \"Ce se intampla doctore?\";
- Prelucreaza materialele editoriale (text si imagine);
- Realizeaza un design corespunzator pentru articolele site-ului;
- Utilizeaza programe specializate de editare video/audio/imagine.

Descrierea companiei

PubliMedia International - compania de publishing a MediaPRO - este cel mai important publisher autohton de pe piata de ziare si reviste din Romania.

Cu un portofoliu tot mai bogat de publicatii, PubliMedia acopera in acest moment toate segmentele importante de piata (activand cu preponderenta in zona presei de business, media-tv, a presei de informatie generala cu caracter regional, precum si a revistelor specializate – pentru femei, barbati si special interest).

Compania detine, printre altele, cel mai important cotidian de business al tarii (ZIARUL FINANCIAR), cea mai citita revista saptamanala (ProTV Magazin - care este, totodata, si cel mai citit ghid TV din Romania), singura revista saptamanala de business (BUSINESS Magazin), precum si cea mai importanta retea de ziare locale (CLUJEANUL, BANATEANUL, IESEANUL, BIHOREANUL, SIBIANUL, HUNEDOREANUL si ZIARUL CLUJEANULUI fiind singura retea de titluri locale cu tiraje auditate independent).

Piata revistelor feminine este reprezentata cu success, in portofoliul PubliMedia, de ACASA Magazin (cea mai citita revista pentru femei), Ce se intampla, doctore? (prima revista glossy de frumusete si sanatate din tara) si The ONE (care se afla in topul revistelor de fashion).

Expirat
Junior Web Editor  -  S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close