Junior Technical Sales Engineer with Spanish OR Italian

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Advanced English and Spanish or Italian
• Effective communication skills
• Attention to detail
• Strong technical aptitude
• Good product knowledge

Descrierea jobului

Responsibilities / Accomplishments

• Produce quotations for customer solutions
• Create technical drawings to map proposals
• Answer ad hoc questions about our products
• Deliver services to the field within required timeframes

Descrierea companiei

De mai bine de 25 de ani, Dell a oferit clienților soluții tehnologice care le îmbunătățesc productivitatea, le îmbunătățește viața și le satisface nevoile distincte.

Cu sediul central în Round Rock, Texas, Dell și-a încadrat afacerea în jurul clienților pe care îi deservește, de la cele mai mari și mai exigente companii și organizații din sectorul public din lume, până la întreprinderile mici și mijlocii, până la consumatorii din întreaga lume.

Recunoscut pentru capacitatea sa de a oferi clienților o tehnologie personalizată, construită la comandă prin canale directe, online și de vânzare cu amănuntul, aproape 80 la sută din veniturile Dell de 54 de miliarde de dolari sunt determinate de produsele, serviciile și soluțiile pe care le oferă întreprinderilor și organizațiilor.

Cei 101.000 de angajați Dell din întreaga lume sunt profund dedicați responsabilității corporative. Compania se clasează printre cele 100 de cele mai bune companii ale revistei Working Mother și se clasează pe locul al doilea printre cele mai verzi companii mari din Newsweek din America. La Dell, promovăm un mediu care prosperă prin inovație.

Pentru a oferi soluții eficiente care să răspundă provocărilor clienților, Dell se concentrează pe standarde esențiale care conduc la inovația tehnologică viitoare. În fiecare an, compania onorează inventatorii remarcabili dintre angajații săi.

Toți liderii Dell sunt pionieri în inovație, conducând revoluția tehnologică înainte. Împreună și ca indivizi, pasiunea noastră conduce fiecare idee, concept și soluție pe care o creăm.

Povestea Dell Technologies a început cu două companii de tehnologie și o viziune comună: să oferim un acces mai mare la tehnologie pentru oamenii din întreaga lume.

Dell Technologies este esențial în schimbarea peisajului digital din întreaga lume, alimentat de dorința de a conduce progresul uman prin tehnologie.

Pe 7 septembrie 2016, Dell și EMC și-au unit forțele în cea mai mare fuziune tehnologică din istorie pentru a deveni Dell Technologies.

Dell Technologies reunește liderii tehnologici - Dell, EMC, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware - într-o singură companie cu puterea de a conduce transformarea digitală și de a genera rezultate reale în fiecare zi pentru clienții și persoanele care colaborează cu noi.

Creăm tehnologii care conduc progresul uman. Lumea se confruntă cu provocări care nu au un precedent modern.

La Dell Technologies, ne-am angajat să împuternicim persoanele, organizațiile și comunitățile cu tehnologii care rezolvă cele mai mari provocări ale lumii.

Publicat 30 mai 2022 Reactualizat 27 iun. 2022 Expiră 29 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.