Junior Supply Planner - 1 year contract

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare finalizate in Economie/ Finante/Statistica/Informatica;
 • Experienta in gestionarea lantului de aprovizionare sau intr-un post ce presupune analize si optimizari reprezinta un avantaj;
 • Cunostinte bune MS Office (Outlook, Excel);
 • Engleza nivel avansat;
 • Experienta in utilizarea SAP - reprezinta avantaj;
 • Foarte bune abilitati de comunicare, persuasiune, atitudine pozitiva, gandire analitica;
 • Adaptabilitate, putere de convingere, orientare catre rezultat.

Descrierea jobului

 • Planificarea aprovizionării: Analizeaza și evalueaza planul de aprovizionare și cerințele de livrare marfa pentru a satisface nevoile clienților, luând în considerare complexitatea rețelei și constrângerile de aprovizionare.
 • Planificarea incarcarilor de marfa, pentru transport: Planifica și optimizeaza sarcini mixte, luând în considerare constrângerile de transport.
 • Gestioneaza stocurile: echilibrează nevoia de disponibilitate a produselor față de necesitatea de a minimiza costurile inventarului astfel incat sa asigure stocurile optime ale materialului potrivit, la locul potrivit.
 • Gestioneaza excepțiile: Analizeaza excepțiile, ia decizii (pe baza priorităților sau după arbitraj) și ajusteaza, în consecință, rezultatele planificării. Stabileste cerințele de producție pe termen scurt și lung și urmăreste planurile de producție.
 • Stabileste politica de stoc pentru produsele finite: Face acest lucru pentru Inter Market Supply împreună cu planificatorii piețelor importaroare/ producatoare. Revizuieste periodic nivelul stocurilor de pe piața internă și pe piața importatoare si căuta în mod proactiv soluții în caz de abateri.
 • Identifica problemele-cheie de variatii de volum care pot afecta aprovizionarea și le evidențiaza catre MPS Planner prin dezbaterea proceselor și instrumentelor existente de logistice și de planificare a apovizionarii - implementeaza îmbunătățiri pentru a aduce beneficii concrete (de exemplu: economii de timp, eficiențe etc.) – monitorizeaza evoluția cererii.
 • Analizeaza și comunica informațiilor relevante - Evidențiaza toate aspectele legate de aprovizionare - Impactul detaliat al acțiunilor propuse și al compensațiilor comerciale asociate
 • Se asigura ca acțiunile și planurile de aprovizionare sunt realiste și realizabile in conformitate cu procesul de planificare a afacerilor.
 • Dezbate, în mod regulat, impreuna cu Productia dimensiunile lotului de productie, durata ciclului de productie și nivelurile de inventar de materii prime & ambalaje, pentru a mentine un nivel optim de inventar de produse finite.
 • De asemenea, provoaca și acorda suport Demand Plannerului (IMS) pentru a îmbunătăți acuratețea planificării cererii.
 • Livreaza o performanță susținută a procesului de IMS.

Descrierea companiei

“Good food, Good life”

Nestle ofera locuri de munca atractive pentru o cariera de succes cu impact la nivel national, si influenta la nivel global. Vino alaturi de noi in marea echipa Nestle!

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Publicat 21 sept. 2021 Reactualizat 21 oct. 2021 Expiră 21 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos