JUNIOR STOREKEEPER - BRASOV - Philip Morris

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat
- Fara antecedente penale
- Bune abilitati numerice
- Cunoasterea si respectarea legii 22/1969
- Etica, integritate profesionala
- Capabil de a-si seta corespunzator prioritatile si de a lucra in echipa
- Abilitati in utilizarea calculatorului
- Atestatul ISCIR constituie avantaj

Descrierea jobului

- Executarea operatiunilor cu marfa in depozitul de care raspunde: receptie, pastrare, pregatirea marfurilor pentru livrare;
- Asigurarea activitatilor de gestiune pentru marfurile din depozitul punctului de lucru, in conformitate cu normele, procesele si procedurile de lucru in vigoare;
- Manipularea (incarcarea, descarcarea, mutarea, preluarea retururilor) marfurilor din depozit, in scopul acoperirii eficiente a nevoilor de receptie / livrare a marfurilor, in concordanta cu documentele primate;
- Centralizarea si pregatirea comenzilor si a incarcarilor pentru agentii de vanzari, in conformitate cu:programul de lucru stabilit, procesele si procedurile interne corespunzatoare ariei de activitate.

Descrierea companiei

INTERBRANDS Marketing & Distribution este parte a grupului international ORBICO.

www.interbrands.ro

Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007; peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993); 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.

Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Enjoy the right choice!

http://www.interbrands.ro/

Publicat 13 dec. 2021 Reactualizat 28 feb. 2022 Expiră 6 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.