Junior SQL Reporting Specialist - Divizia Mis

LIBRA INTERNET BANK SA
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

-Ai 2 ani de experienta practica in lucrul Microsoft Business Intelligence Stack – T-SQL, SSRS, SSIS, SSAS, PowerBI Desktop, Power BI Report Server;
-Constituie un avantaj cunoastera sistemului bancar, a raportarilor de risc si a rapoartelor statuare;
-Ai cunostinte generale privind concepte de Data Warehouse;
-Detii o gandire analitica si capacitate de concentrare.

Descrierea jobului

In acest rol de SQL Reporting Specialist vei avea oportunitatea de a lucra in divizia Managementul Sistemelor Informatice (MIS).Activitatea se desfasoara full de la birou ( Calea Vitan nr 6-6a, cladirea Phoenix Tower) Echipa gestioneaza activitatea corelata cu rapoarte si raportari, BI, machine learning, artificial intelligence s.a.
Pentru a indeplini cu succes acest rol, ar trebui sa iti placa sa lucrezi cu oamenii, sa fii analitic si cu initiativa.

Salariul de incadrare pentru rolul de Junior SQL Reporting Specialist - Divizia Mis este in intervalul de 6.500 lei brut si 11.500 lei brut, in functie de experienta profesionala si gradul de potrivire cu cerintele rolului.

Despre job:
-Asiguri implementarea cerintelor de raportare de Risc, inclusiv raportari statutare catre autoritati, prin dezvoltarea de scripturi/ proceduri stocate SQL, Paginated Reports, Dashboard-uri PowerBI;
-Participi la construirea si validarea Data Warehouse-ului bancii in scopul dezvoltarii si adaptarii sistemului MIS in functie de strategia si nevoia de raportare interna si externa;

Ce iti oferim:
Beneficii legate de timp:
Program flexibil, inclusiv ”Late Monday & Early Friday”
Liber de ziua ta de nastere
Concediu de studii
Concediu sabatic, la implinirea a 5 ani in organizatie

Beneficii financiare si abonamente:
Tichete de vacanta (3,000 lei)
Tichete de masa (30 lei/zi)
Prime de sarbatori
Abonament medical la clinica privata premium Sanador
Abonament la Bookster
Pensie privata
Ajutor pentru evenimente deosebite
Costuri si dobanzi speciale la toate serviciile bancare

Programe de dezvoltare personala si profesionala:
Campionate de discursuri - Libra Voices
Sesiuni de dezbateri - Debatable
Programe sportive - Libra Energize
Programe culturale - Libra Cultural
Cursuri de dezvoltare personala, profesionala si de wellbeing

Descrierea companiei

Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii. Suntem o echipă tânără şi dinamică. La noi vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.

Libra Internet Bank, parte a grupului American de investitii New Century Holdings (NCH), reprezinta o institutie financiar bancara infiintata in anul 1996 si operationala din anul 1997.

Libra Internet Bank mizeaza pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor bancare, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking dar si pe lansarea de produse premiate, sistem de plati online LibraPay, Access investigator si multe altele, consolidandu-si astfel strategia de “banca a internetului” inca din anul 2011.

Ne remarcam in peisajul bancar din Romania prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea de produse si servicii bancare bazate pe Internet si adaptate secolului XXI. Libra Internet Banking si-a castigat increderea celor mai exigenti reprezentanti ai societatii si mediului de afaceri, fiind prima banca din tara noastra ce are la baza conceptul de “bancher pe care il cunosti”, abordand printr-o strategie de nisa segmentul medical si IMM, iar apoi alte profesii liberale si companii medii si mari. Scopul principal al bancii este excelenta in afaceri, motiv pentru care ne angajam sa generam valoare durabila clientilor si ne straduim permanent sa le oferim accesibilitate la servicii ireprosabile, gandind in viitor si autodepasindu-ne.

Pentru noi, clientul reprezinta cea mai importanta valoare, motiv pentru care incercam sa il cunoastem cat mai bine si sa fim permanent atenti la nevoile si cerintele sale pentru a-i putea oferi servicii si produse de o calitate superioara in comparatie cu cele disponibile pe piata bancara. Suntem profesionosti si exigenti cu noi insine, suntem perfectionisti si auto-didacti si ne dorim ca fiecare client Libra Internet Banking sa plece incantat de produsele si serviciile oferite.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Publicat 5 Dec. 2022 Reactualizat 2 Ian. 2023 Expiră 4 Ian. 2023
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.