Junior Security Technical Program Management

Dell Technologies Romania 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Take the first step towards your dream career
Every Dell Technologies team member brings something unique to the table. Here’s what we are looking for with this role:
Essential Requirements:
 • Bachelor’s Degree in information technology or related field
 • 1+ years of experience in Program Management and experience with Agile methodology
 • Knowledge and experience in SDL (Secure Development Lifecycle) is desirable. At minimum, knowledge and familiarity with basic security concepts.
 • Ability to prioritize projects and deliverables in a dynamic environment; drive simultaneous programs across Dell EMC divisions.
 • Strong business analytical skills; able to convert data into meaningful useful and actionable information.

Desirable Requirements:
 • Knowledge and experience with cloud platforms such as: Azure, AWS, Google Cloud
 • Knowledge of container technologies such as Docker and Kubernetes

Descrierea jobului

Join us as a Junior Security Technical Program Management on our Product and Application Security team in Romania to do the best work of your career and make a profound social impact.

What you’ll achieve
As a Junior Security Technical Program Manager, you will be responsible for supporting the Dell software engineering teams to help deliver the world’s most secure enterprise solutions to our customers. This will be done by coordinating the resources of the Security and Resiliency Organization to perform holistic security reviews.

You will:
 • Work across the Dell Digital engineering teams and Dell Technologies product teams to ensure the highest standards of secure software practices are followed.
 • Collaborate with the diverse and global product teams and with technical security advisors to raise the security posture of products.
 • Prepare and present to executive management the state of product security. Tailor the presentation of information to match the audience.
 • Raise the awareness of Product security risks and adoption of security requirements to upper management
 • Evaluate the current state of operations, defining a future state and initiatives to achieve it.

Descrierea companiei

De mai bine de 25 de ani, Dell a oferit clienților soluții tehnologice care le îmbunătățesc productivitatea, le îmbunătățește viața și le satisface nevoile distincte.

Cu sediul central în Round Rock, Texas, Dell și-a încadrat afacerea în jurul clienților pe care îi deservește, de la cele mai mari și mai exigente companii și organizații din sectorul public din lume, până la întreprinderile mici și mijlocii, până la consumatorii din întreaga lume.

Recunoscut pentru capacitatea sa de a oferi clienților o tehnologie personalizată, construită la comandă prin canale directe, online și de vânzare cu amănuntul, aproape 80 la sută din veniturile Dell de 54 de miliarde de dolari sunt determinate de produsele, serviciile și soluțiile pe care le oferă întreprinderilor și organizațiilor.

Cei 101.000 de angajați Dell din întreaga lume sunt profund dedicați responsabilității corporative. Compania se clasează printre cele 100 de cele mai bune companii ale revistei Working Mother și se clasează pe locul al doilea printre cele mai verzi companii mari din Newsweek din America. La Dell, promovăm un mediu care prosperă prin inovație.

Pentru a oferi soluții eficiente care să răspundă provocărilor clienților, Dell se concentrează pe standarde esențiale care conduc la inovația tehnologică viitoare. În fiecare an, compania onorează inventatorii remarcabili dintre angajații săi.

Toți liderii Dell sunt pionieri în inovație, conducând revoluția tehnologică înainte. Împreună și ca indivizi, pasiunea noastră conduce fiecare idee, concept și soluție pe care o creăm.

Povestea Dell Technologies a început cu două companii de tehnologie și o viziune comună: să oferim un acces mai mare la tehnologie pentru oamenii din întreaga lume.

Dell Technologies este esențial în schimbarea peisajului digital din întreaga lume, alimentat de dorința de a conduce progresul uman prin tehnologie.

Pe 7 septembrie 2016, Dell și EMC și-au unit forțele în cea mai mare fuziune tehnologică din istorie pentru a deveni Dell Technologies.

Dell Technologies reunește liderii tehnologici - Dell, EMC, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware - într-o singură companie cu puterea de a conduce transformarea digitală și de a genera rezultate reale în fiecare zi pentru clienții și persoanele care colaborează cu noi.

Creăm tehnologii care conduc progresul uman. Lumea se confruntă cu provocări care nu au un precedent modern.

La Dell Technologies, ne-am angajat să împuternicim persoanele, organizațiile și comunitățile cu tehnologii care rezolvă cele mai mari provocări ale lumii.

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.