Junior Sales Representative AFH

Higiene Lacroix - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 2500 - 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Persoană puternic motivată pentru a concura pe piața profesională B2B, dispusă să învețe și să-și dezvolte continuu abilitățile sale profesionale de vânzare, cu o bună cunoaștere a zonei de piață desemnate, cu experiență în sistemul de vânzare consultativă, abilități puternice în utilizarea MS Office Word, Excel și Outlook și permis de conducere valabil cat.B fără incidente majore. Energic, entuziast și pozitiv.

Descrierea jobului

Colegul nostru va fi responsabil cu dezvoltarea portofoliului de clienți în zona desemnată, urmând strategia noastră de vânzări și marketing, fiind direct subordonat managerului nostru național de vânzări. Va scana piața și va furniza informații agregate către NSM pentru a găsi împreună modalități de a dezvolta afacerea companiei. Va fi responsabil cu cresterea vânzărilor catre clientii existenti si pe cei noi și pentru comenzi și încasări. Colegul nostru va fi sprijinit de colegi profesioniști entuziaști pentru a se dezvolta rapid și pentru a obține cunoștințe bune despre igienă și curățenie, pentru a obține salarii și bonusuri bune. Vom beneficia de autoturism de companie și echipamente profesionale standard, instruiri profesionale și team building-uri, fiind încurajat să se dezvolte ca un profesionist de excelență în conformitate cu abilitățile sale.

Descrierea companiei

Companie majoră cu 15 ani de experiență pe piața românească, producător și distribuitor de echipamente și consumabile de igienă și curățenie pentru profesioniști, în continuă dezvoltare își extinde echipa de vânzări pentru a-și consolida poziția pe piață.

Publicat 11 oct. 2021 Reactualizat 8 nov. 2021 Expiră 10 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.