Junior Sales Consultant - Cariera in vanzari - Cluj-Napoca

UTILBEN - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pe cine căutăm?
Junior Sales Consultant înseamnă că ești tânăr, dornic de învățare și vrei să devii un vânzător de succes. UTILBEN este compania cea mai potrivită pentru tine, pentru că noi te vom ajuta să îți atingi obiectivele îndrăznețe, prin componenta de învățare intensivă și oamenii cu experiență care îți vor fi alături în această călătorie pe drumul dezvoltării personale.

Junior Sales Consultant înseamnă că ești la început de carieră și ai înclinație către vânzări. Trebuie să îți placă mașinile și utilajele și să fii pasionat de domeniul tehnic. Dorința de învățare și ambiția sunt două calități esențiale pentru a deveni un vânzător de renume. Punem accent pe caracter, dar și pe dezvoltare personală, așa că UTILBEN este locul perfect pentru tine.

În cadrul companiei UTILBEN, vei asimila rapid informații despre procesele și procedurile noastre de lucru, vei acumula cunoștințe importante despre industrie, vei ajunge să stăpânești domeniul utilajelor, vei participa la antrenamente specifice și vei putea pune în practică tot ce ai învățat. Mai exact, un cadru ideal de dezvoltare.

Descrierea jobului

Responsabilitățile tale:
  • Cunoașterea produselor agricole și de construcții din portofoliul UTILBEN
  • Utilizarea tool-urilor și sistemelor informatice folosite în cadrul companiei
  • Identificarea nevoilor clienților noștri pe baza feedback-ului primit de la vânzătorii noștri cu experiență
  • Tratarea cu obiectivitate și eficiență a obiecțiilor pe care le au clienții
  • Ofertarea specifică a clienților, în funcție de nevoile acestora
  • Înțelegerea procesului de vânzare a produselor agricole și de construcții

Beneficiile pe care ți le oferim:


UTILBEN îți pune la dispoziție un program avansat de training, prin intermediul căruia vei învăța rapid produsele pe care le furnizăm clienților noștri și vei dobândi cunoștințe prețioase despre domeniul utilajelor agricole și de construcții. Astfel, vei cunoaște în profunzime ce presupune procesul de vânzare și vei căpăta competențele necesare pentru îndeplinirea rolului de vânzător.

Practic, îți oferim un plan de carieră, prin intermediul căruia creșterea ta este asigurată și prin care vei deveni un vânzător de excepție. UTILBEN îți oferă cel mai bun context de învățare.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

UTILBEN este o companie aflată în topul vânzărilor de utilaje agricole și de construcții în România. Avem o experiență de peste 15 ani în domeniu, timp în care am stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori de echipamente fiabile din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 17 milioane de euro pe an.

Suntem o echipă unită și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în compania noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri de la tine și să facem treabă bună împreună!

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.