Junior Recruiter

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

calitati organizatorice si abilitati de comunicare
experienta in vanzari sau/si in recrutare/servicii
orientat spre succes
cunoasterea pachetului MS Office si a platformelor digitale
cunoasterea limbii engleze
permis de conducere

Descrierea jobului

cautarea si atragerea candidatilor utilizand baze de date, social media si munca de teren
sustinerea interviurilor si a intalnirilor de promovare
construirea si implementarea strategiei de recrutare

Candidatii sunt rugati sa introduca in CV urmatoarea clauza:
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru a putea primi oferte pentru postul de Junior Recruiter de la Promedica24 Central Europe cu sediul in Arad, Strada Voluntarilor, nr.2, bloc R22, ap.96, Romania.
Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul:sau în scris la adresa: Arad, Strada Voluntarilor, nr.2, bloc R22, ap.96, Romania sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
Administratorul datelor dvs. personale este Promedica24 Central Europe cu sediul in Arad, Strada Voluntarilor, nr.2, bloc R22, ap.96, Romania
Informatii complete privind protectia datelor personale ale dvs. le gasiti pe site-ul https://www.promedica24.ro/protectia-datelor-dvs-personale/

Descrierea companiei

Promedica24 funcţionează pe piaţa europeană şi oferă servicii de asistenţă medicală şi ingrijire a persoanelor varstnice şi bolnave. Prestăm servicii pe care le oferim la domiciliul clienţilor persoane fizice. Echipa firmei este constituită din asistenţi medicali din Polonia, Romania şi Bulgaria care au inalte calificări profesionale şi o vastă experienţă in domeniu. Pentru clienţii noştri persoane fizice, oferim ingrijire permanentă (24 de ore pe zi) a persoanelor varstnice care au nevoie de asistenţă medicală profesională.

Publicat 19 oct. 2021 Reactualizat 16 nov. 2021 Expiră 18 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.