Junior Python Developer - Cluj-Napoca

GI GROUP STAFFING COMPANY SRL 3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

We are looking for an Junior Python Developer for one of our partners in Cluj-Napoca, a major player in the French digital ecosystem, which is based on this alliance: technologies and business skills to offer you solutions adapted to the evolution of your needs and those of your customers and thus allow you to sublimate your customer promise.

WHO YOU ARE
 • You have a degree in IT (or equivalent experience) and at least 1 year experience in an equivalent position? You have an appetite for intelligent systems, automation and data?
 • Python 3, Linux, GIT have no secrets for you?
 • You understand the principles of continuous integration, ideally with Jenkins?
 • Do you know ORM (Django, for example)?
 • You would like to improve your skills on SQL databases, on the web and webservices (XML/HTML, XSD, CSS, AngularJS)?
 • You have a perfect autonomy and a great capacity of adaptation?
 • You are curious and pragmatic?
 • Do you like teamwork?

Descrierea jobului

The mission: within our Industrialization department, participate in the development and implementation of digital conversion solutions (production lines, user and monitoring interfaces). This means:
 • Design and develop around Jouve products and solutions;
 • Participate in the estimation of tasks and analysis of user needs to develop functional and technical specifications;
 • Develop, integrate, perform unit tests and documentation of the software modules for which you are responsible;
 • Implement quality monitoring (standards, tests, deployment, performance) of the elements produced by the team;
 • Train and accompany users and write the associated documentation;
 • Ensure the corrective and evolutionary maintenance of the developed solutions.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 3 Iun. 2022 Expiră 3 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.