de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 15 Oct 2008 | Reactualizat 13 Nov 2008 | Expiră 15 Nov 2008

Junior Programmer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

Cunostinte solide de structuri de date si algoritmi

Cunostinte de programare in tehnologii precum:
C# si Framework 1.1 si Framework 2.0
ASP.NET
Webservices
Javascript
SQL Server

Constituie un avantaj:
Sharepoint 2003 + Windows Sharepoint Services (WSS)
Framework 3.0
ASP 2.0
VBscript
Experienta in folosirea functiilor din OWS.JS
Experienta cu fluxuri de lucru (workflow) sau experienta in programare de aplicatii ERP

Descrierea jobului

Postul oferit vizeaza formarea unui programator in domeniul aplicatiilor bazate pe tehnologii web (ASP.NET, webservices, C#) si implicarea acestuia, treptata, in proiectele companiei. Se ofera perioada de training si acomodare in cadrul proiectelor.

Calitatile cerute de acest post sunt: organizare, spirit analitic, capacitate de adaptare si invatare rapida, capacitate de inovare.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Lucrul intr-un mediu dinamic, conform unor specificatii si unor metodologii clare, intr-o echipa comunicativa ce constituie baza extinderii cunostintelor si faciliteaza avansarea profesionala. Plan de formare ce include cursuri si certificari platite de firma.

Salariul se va negocia in functie de cunostinte si experienta.

Descrierea companiei

CS Vision este o companie ce activeaza pe piata romaneasca din anul 2002, avand birouri atat in Bucuresti cat si in Brasov.

Firma si-a concentrat eforturile preponderent in sectorul institutiilor publice dar si in proiecte de integrare si extindere a unor sisteme ERP existente.

Sub marca Newton a fost lansat unul dintre cele mai largi sisteme dedicate institutiilor publice construit prin parteneriate puternice cu Microsoft, SourceCode si Bit Software.

Solutia Newton a castigat premiul \"Solutia IT a anului 2007\" la ultima Adunare Generala a ANIAP.
Echipa CS Vision este in permanenta cautare de profesionisti valorosi care, prin tenacitate si creativitate, sa contribuie direct la transformarea companiei CS Vision si a marcilor acesteia in lideri de piata.

Expirat
Junior Programmer  -  CS Vision

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close