Publicat 04 Dec 2019 | Reactualizat 03 Ian 2020 | Expiră 04 Ian 2020

Junior Marketing Specialist

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Cautam un coleg istet si curios pentru echipa de Marketing care sa ne ajute sa promovam obiceiul lecturii in comunitatea celor mai faini cititori. Cum esti tu?

	Esti pasionat de marketing si te-ai implicat in proiecte din care sa poti invata si practic despre acest domeniu (voluntariat, internship, un prim job)
	Singurul motiv pentru care inca te mai uiti la TV este pentru a fi la curent cu reclamele nou aparute;
	Esti atent la detalii si super-mega organizat;
	Esti responsabil si faci tot ceea ce poti ca sa nu lasi lucrurile neterminate;
	Esti comunicativ si prietenos, finalizezi orice proiect cu zambetul pe buze.


Ce vei face?


	Vei ajuta la implementarea campaniilor de promovare a lecturii pentru abonatii Bookster;
	Impreuna cu echipa, vei dezvolta instrumente noi de marketing si activare a booksterilor;
	Vei lucra cu colaboratorii (creatie) si furnizorii (materiale promotionale) echipei de Marketing pentru a produce cele mai cool materiale de promovare;
	Vei cauta noi oportunitati de comunicare si vei avea grija ca atmosfera sa fie mereu faina in comunitatea oamenilor care citesc de la Bookster.
 Bookster este o bibliotecă publică modernă care revoluționează modul în care citim.Comunitatea Bookster a trecut de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți din lume și la o experiență super faină.Aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young, etc. și lista crește în fiecare săptămână. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.Ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România: un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția. Un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi.Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In
Ai aplicat
Expirat
Junior Marketing Specialist  -  Bookster

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close