Publicat 24 Sep 2018 | Reactualizat 15 Oct 2018 | Expiră 25 Oct 2018

Junior Management Consultant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Noul nostru coleg trebuie in primul rand sa isi doreasca sa isi asume o perioada de crestere care va presupune mult efort si implicare, dar care poate fi inceputul unei cariere in management si/sau consultanta de management;

Cateva cerinte obligatorii:

  • Are studii superioare in domeniul economic (ex: Management, Economie, Business, Comerţ, Marketing) Candidatul ideal se apropie de finalizarea studiilor post-universitare sau este absolvent recent al uneia din specializarile mentionate mai sus.
  • Nu este necesar sa aiba experienta anterioara in nici un domeniu;
  • Este capabil sa urmareasca teme si termene, sa ajute membrii echipei sa isi atinga obiectivele si sa raporteze superiorilor situatia curenta.
  • Are cunoştinţe de limba engleza la un nivel avansat;
  • Este constient ca dezvoltarea profesionala se obtine prin munca si este dispus sa depuna un efort sustinut pentru a-si atinge obiectivele;
  • Are capacitatea de a lucra individual fara a pierde directia stabilita anterior;
  • Are abilitati bune de comunicare si are rabdare cu oamenii;

Descrierea jobului

Suntem o echipa de consultanti de business, specializati pe Business Transformation, si ne cautam un nou membru in echipa care sa intre pe o pozitie de Junior Consultant si care sa isi inceapa o cariera impreuna cu noi.

Noul nostru coleg va fi responsabil de:
- urmarirea si implementarea unor proiecte derulate impreuna cu partenerii nostri de business;
- managementul proiectelor folosind unelte de project management specifice activitatii;
- prelucrarea de date, analiza de indicatori de business calitativi, cantitativi si interpretarea rezultatelor;
- realizarea de materiale de prezentare, rapoarte de indicatori si activitati;
- realizarea de activitati suport in cadrul proceselor de consultanta manageriala si transformare sub indrumarea unui consultant senior;
- realizarea de analize de proces si de activitate in cadrul proiectelor interne si ale partenerilor;
- monitorizarea proiectelor si sarcinilor in desfasurare in cadrul diviziilor alocate;
- activitati de cercetare a pietei sub indrumarea unui consultant senior;
- constructia de planuri de actiune, strategii sau alte unelte manageriale adaptate nevoilor clientilor sub supervizarea managerului de proiect;

De asemenea, noul nostru coleg ne va oferi suport si pe celelalte doua proiecte ale noastre, Institutul Gimini si proiectul Gimini Apps, care vor fi ocazii pentru inceputul unui parcurs de crestere personala si in afara zonei profesionale.

Descrierea companiei

Suntem o echipa de consultanti specialisti in domeniul managementului strategic, cu o experienta de 16 ani pe piata din Romania. Actionam ca un „doctor al casei” in relatia cu partenerii nostri si ii sprijinim sa devina o varianta mai buna a lor insisi. Daca si ei isi doresc, noi vrem, stim, putem si ii facem sa actioneze, ca firme sau ca indivizi, la nivelul lor maxim de potential.
Ne punem talentul si experienta in slujba acelora cu care noi lucram, suntem parteneri de vreme buna si vreme rea, punem competenta si lucrul bine facut inaintea banilor. Lucram cu o echipa competenta care are o perspectiva de 360° asupra business-ului. Cunoastem atat pozitia clientului cat si pozitia consultantului si stim din practica toate provocarile organizatiilor, operationale sau manageriale.

Credem intr-o lume a armoniei si abundentei, cu oameni fericiti, competenti si autentici. Vedem si oamenii si companiile ca o combinatie echilibrata in structura de otel, inima mare si zambetul larg.

Structura de otel
Suntem arhitecti de sisteme stabile, predictibile, durabile. In organizatii construim structuri ce se bazeaza pe solutii simple, chiar si pentru situatii complexe. In baza experientei noastre stim ce merge si ce nu merge, ca atare nu facem compromisuri.

Inima mare
Organizatiile sunt fiinte vii. In toate interactiunile noastre suntem calzi si prietenosi. Suntem profesionisti dar preferam sa fim autentici si onesti in detrimentul etichetei. Vorbim pe limba tuturor.

Zambetul larg
Urmarim sa fim fericiti azi si in fiecare zi, cu credinta ca ceea ce facem azi este devenim maine. Suntem multumiti atunci cand clientii nostri sunt multumiti, pentru ca succesul nostru este dat de succesul lor.

Mai multe detalii pe www.agoraconsulting.ro

Expirat
Junior Management Consultant  -  Nume companie (optional)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close