check_circle

Job verificat

|Publicat 10 Oct 2018 | Reactualizat 07 Nov 2018 | Expiră 10 Nov 2018

Junior IT/ Automotive/ Design engineers

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

The ideal candidate must have:
Specialized IT studies (University degree in Computer Science or related field, master degree)
Can be just graduated studies no experience required
Knowledge of IT C/C++/Java, Python or PMO or QA or experience in any IT job


We are looking for :

Operations Support Engineer
Quality Assurance Engineer - Project management, Development and Testing
Software Development Engineer
Product Definition Analyst

Engineers with experience/passion for automotive:
Mechanics, electronics, software (embedded), hydraulics, controls, testing
Powertrain technologies (vehicle dynamics, transmissions, engines, e-motors, etc.)

Civil/construction engineers for site management (good project management skills)
Civil/construction engineers for calculations/simulations/study regarding infrastructure projects (Geo-technics, Nuclear, Buildings, Bridges, Roads)

Petro chemistry:
Engineers with experience in (petro-)chemistry: Piping, E&I, Mechanics

Automation:
Automation expert DCS PCS7 or DeltaV
CSV Engineers with relevant experience in validation of automated system
PM pharma with relevant experience in validation of automated system

Pharmaceutical :
Engineers with experience in Pharmaceutical sector
Validation/qualification engineers, cleaning validation, clean process engineers, project managers pharma, buyers

Descrierea jobului

Accent Jobs in collaboration with Abylsen (both companies being part of House of HR) are looking for people with experience in IT area for a client that activates in aeronautical industry, for France/ Nice.
The aim is to develop a sophisticated technology which can provide the necessary booking and travel management capabilities.
The mains customers of the company are the airports, the airlines, travel agencies.
Also for Belgium we are looking for engineers with experience in automotive industry, construction, petro chemistry, automation, pharmaceutical industry.

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.
Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta. Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia. Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.

Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii, la numarul de tel:0264 333 355 / 0264 333 335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Junior IT/ Automotive/ Design engineers  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.R.L