Junior Graphic Designer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm un Junior Graphic Designer cu experiență de 3 ani, entuziasmat și gata să mute munții din loc :)

Să-ncepem cu hastagurile relevante: #designdaily #architecture #homeinterior #homedeco #futuredesign #minimalist #contemporaryart #graphicdesign #artdirection #webdesign și lista de keywords nu se oprește aici.

De ce să aplici în echipa noastră?
 • Pentru că ți-ar plăcea să lucrezi într-o industrie unde reclamele obișnuite nu sunt pe agenda ta de zi cu zi. Ești pasionat poate de design, poate de arhitectură și îți dorești să creezi artworks inspirate pentru portofoliul tău.
 • Pentru că ai deja experiență în advertising, însă nu îți mai dorești să lucrezi într-o agenție de publicitate și cauți un loc într-o companie cu viziune, să simți că poți să construiești ceva mare zi de zi. Un pic azi, un pic mâine.
 • Pentru că în echipa noastră găsești oportunitatea să crești și să preiei lead creativ atunci când vine vorba de campaniile noastre de comunicare.

Descrierea jobului

 • jobul presupune lucrul full-time, luni-vineri, 9-18, de la biroul nostru din București, Aleea Teișani, nr 137A (lângă Pădurea Băneasa)
 • vei face parte din echipa de marketing și vei lucra alături de ei, in house, pe proiecte generatoare de inspirație
 • vei coordona producțiile foto-video alături colegii tăi și vei da naștere unor idei noi în fiecare zi
 • vei comunica cu partenerii noștri de comunicare, agențiile de brand, PR și media
 • te vei distra în format .psd și .ai pe toate mediile, de la branding design materials la digital campaigns, un mix echilibrat între ATL și digital assets
 • vei participa la brainstorminguri, întâlniri de echipă și întâlniri cu partenerii companiei, vei fi implicat în tot procesul creativ lansării unei campanii și vei avea oportunitatea să creezi și să dezvolți materiale alături de ceilalți colegi din echipa ta, la fiecare pas și în fiecare pas al unei campanii integrate.
BENEFICII:
 • Un salariu fix, corect și punctual;
 • Posibilitate de acces rapid la dezvoltare profesională;
 • Acces la traininguri de specialitate și evenimente relevante;
 • Colegi alături de care să crești, să râzi și să lucrezi în același timp.Suntem cel mai mare magazin online de piatră naturală din țară, iar provocările sunt mari.Hai să ne cunoaștem la cafea, să-ți arătăm noul tău loc de joacă și să generăm inspirație împreună.

Descrierea companiei

PIATRAONLINE brand detinut de ROCK STAR CONSTRUCT ROMANIA, brand ce opereaza la nivel national si european, astazi fiind cel mai important magazin online Home & Deco destinat in principal finisajelor cu piatra naturala. Fiind intr-o ascensiune rapida, cautam tineri talentati, dornici de munca, alaturi de care sa continue dezvoltarea companiei. Oferim un loc de munca sigur, intr-o companie extrem de dinamica.

Atmosfera fiind una foarte placuta, un mediu perfect pentru dezvoltare. Vei lucra intr-un super showroom, alaturi de o echipa tanara, prietenoasa si unita

PIATRAONLINE duce acest concept un pas mai departe si colaboreaza la nivel international pentru a imbunatati conditiile de lucru in lantul sau de aprovizionare in Asia si America de Sud. O politica clara subliniaza criteriile pe care furnizorii trebuie sa le indeplineasca pentru a coopera. De asemenea, la nivel local,pentru serviciile de care are nevoie, firma alege parteneri loiali si etici.

Misiunea noastra: PIATRAONLINE isi doreste sa furnizeze profesionistilor din industria constructiilor o gama extinsa de piatra naturala de calitate la preturi accesibile dar fara a face compromisuri legate de oferta remarcabila de servicii si suport.

Viziunea noastra:

 • Sa exercitam calitatea in toate aspectele sale
 • Calitatea este prim-planul tuturor operatiunilor zilnice. Nu doar ca dorim sa furnizam clientului un material de cea mai buna calitate dar si modul in care acest lucru este realizat trebuie sa reflecte standardele noastre ridicate. Deoarece calitatea pietrei naturale este legata de o selectie stricta si corecta a produsului
 • Furnizam cat mai mult posibil din aceleasi blocuri sau loturi
 • Furnizam informatii precise clientului despre produsele noastre
 • Ne asiguram ca avem stocuri suficiente pentru proiectul dvs pentru a furniza din acelasi pachet unic si omogen
 • Integram durabilitatea in toate procesele companiei Piatra naturala este una dintre cele mai durabile materiale de constructii in sine. Totusi, extragerea, producerea si transportul pietrei se confrunta cu provocari etice si ecologice. Pentru a vorbi despre un produs durabil, se realizeaza mai multe imbunatatiri de-a lungul lantului de furnizare. Pentru a raspunde la aceste provocari in secolul 21, ROCK STAR CONSTRUCT Romania este constienta ca doar o atitudine durabila este raspunsul.
Showroom, depozit si birouri, unde cea mai completa si variata gama de materiale naturale se dezvaluie tuturor celor care doresc sa ia contact cu piatra naturala.

Showroom-ul este proiectat pentru a facilita pe cat posibil o alegere atenta dintre materiale de cea mai buna calitate si este completat de un spatiu larg exterior unde se pot vedea stocurile noastre si produsele pentru amenajarea spatiilor exterioare. Un imens banc de lucru cu mostre si materiale informative este pus la dispozitia arhitectilor si designerilor care isi insotesc clientii sau pur si simplu lucreaza la un proiect cu produsul pe care intentioneaza sa il utilizeze.

Showroom-ul PIATRAONLINE ofera o dimensiune in care materialele prind viata, pot fi vizionate operatiuni de procesare si asocieri stabilite cu alte materiale intr-o maniera extrem de simpla.

Canal Youtube: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

Publicat 22 Iul. 2022 Reactualizat 18 Aug. 2022 Expiră 21 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.