Publicat 09 Sep 2020 | Reactualizat 22 Sep 2020 | Expiră 09 Oct 2020

Junior Finance Controller

1 post

Candidatul ideal

  • Te-ai dezvoltat (personal si profesional) si ai acumulat o experienta minima de 1 an in domeniul financiar- contabil?
  • Ai studii superioare finalizate in domeniul economic, financiar- contabil? Cunosti Excel la nivel avansat?
  • Iti place sa lucrezi cu cifrele si sa vezi imaginea creata pe baza lor?
  • Iti place sa lucrezi cu oamenii, comunici usor cu cei din jur si te adaptezi la situatii diverse?
  • Ai o atitudine pozitiva, orientata spre solutii atunci cand apar provocari la care nu te asteptai?

Descrierea jobului

  • Realizezi periodic rapoarte de analiza a rezultatelor actuale (recurenta zilnica, saptamanala, lunara, anuala, etc), a unor rapoarte ad-hoc si le transmiti echipei de management;
  • Participi la elaborarea prezentarilor si rapoartelor recurente si ad-hoc;
  • Oferi suport in realizarea planurilor operationale anuale, pe termen mediu si lung ale companiei si le comunici diferitilor beneficiari;
  • Participi la procesul de inchidere a perioadei calendaristice prin revizuirea si reconcilierea inregistrarilor contabile ale companiilor din grup.

Descrierea companiei

Sphera Franchise Group S.A. este un holding ce reunește sub umbrela sa companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell în România, KFC în Republica Moldova şi KFC în Italia.

Lanţul de restaurante KFC, prezent în România din anul 1997, deține 82 de restaurante în București și în alte orașe ale țării, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești, Sibiu, Constanța sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante în Chișinău, Republica Moldova, și 16 în Italia.

Taco Bell, principalul brand de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume care oferă produse de inspirație mexicană, este prezent pe piața din România din octombrie 2017. Rețeaua este formată din 10 restaurante în București, Cluj, Brașov, Constanța și Ploiești.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 23 de restaurante la nivel de reţea, în toată țara.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, este prezent pe piața românească din decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 22 unităţi în total, majoritatea în Bucureşti și în Brașov, Cluj, Constanța, Ploiești și Popeşti-Leordeni.

Junior Finance Controller  -  Sphera Franchise Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close