Junior Customer Friendship Officer

Bookster - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm un coleg vesel și descurcăreț, care să mențină relația cu cei peste 80.000 de booksteri și să le răspundă cu zâmbetul pe buze atunci când au întrebări și ne scriu. Chiar și când se întâmplă ca un cititor să ne ceară o recomandare de pizza în loc de cărți ;-)

Cum ești tu?
 • Îți place să comunici și să rezolvi încurcături; #BeKind
 • Poți face să zâmbească și o funcționară neprietenoasă; #WithASmile
 • Ești atent(ă) chiar și la cele mai mici detalii și îți place să faci lucrurile cât mai bine; #WorkSmart
 • Dacă ai ceva de făcut până vineri, preferi să fie gata miercuri; #BeReliable
 • Îți dorești un job fain și să simți că munca ta are un impact pozitiv în viața celor din jur. #InLoveWithBookster

Descrierea jobului

Ce vei face?
 • Vei ține legătura cu booksterii care ne scriu și vei rezolva orice situație neprevăzută într-un mod prietenos și eficient;
 • Vei înțelege ce preferă să citească abonații noștri și le vei recomanda noutăți și cărți adaptate profilului fiecăruia;
 • Împreună cu Customer Friendship Manager, te vei gândi la moduri noi prin care să răspundem cât mai rapid și să oferim o experiență cât mai faină cititorilor care ne scriu pe e-mail, chat sau Facebook;
 • Vei fi „Vocea booksterilor", asigurându-te că echipa noastră răspunde la fiecare întrebare și cerere din partea lor.

Ce beneficii ai la Bookster?
 • Pachet salarial competitiv, tichete de masă, abonament pentru mobil, 7Card, abonament premium la Regina Maria;
 • 25 de zile de concediu și vacanță între Crăciun și Revelion;
 • Un mediu de lucru vesel;
 • Pauză de lectură zilnică;
 • Regim de muncă hibrid, de acasă și de la birou.

Cum aplici?
Doar aplicațiile primite pe site-ul nostru de cariere vor fi luate în considerare
. Următoarea etapă în procesul de recrutare este un test de logică matematică cu 25 de întrebări.

Descrierea companiei

Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster este o marcă fabricată în România, prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

La Bookster ne-am propus încă de la început să inspirăm oamenii și ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România. Bookster reprezintă un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.

Comunitatea noastră a trecut în prezent de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți și la o experiență super faină, iar aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru Bookster este important să rezonezi cu valorile companiei dar și cu ceilalți colegi.

Ești pasionat de cărți, educație și lectură, îți dorești să inspiri oamenii și să te dezvolți alături de o echipă de oameni veseli și profesioniști? Te încurajăm să aplici pentru un job care aduce valoare atât pentru tine, dar și celor din jur.

Căutăm să angajăm colegi pentru atitudine și împreună să ne dezvoltăm aptitudinile. Alătură-te echipei noastre and Let’s Read’n’Roll!

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 2 iun. 2022 Expiră 2 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.