Junior Buyer Fruits & Vegetables (f/m)

Sediul Central - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 

 • Ai studii superioare finalizate sau în curs de finalizare;
 • Cunoști limba germană la nivel mediu (minim B2);
 • Deții permis de conducere, categoria B;
 • Ești atent la detalii, ești foarte organizat și respecți deadline-urile;
 • Ai foarte bune abilități de comunicare;
 • Ești o persoană analitică, care dă dovadă de putere de decizie, corectitudine și inițiativă;
 • Te adaptezi ușor la situații noi;
 • Stăpânești foarte bine pachetul MS Office (Excel, Word, Power Point).
Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei.  Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere.

Descrierea jobului

Împreună suntem Lidl, Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al șaselea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!

 

Rolul tău
 • Vei gestiona o grupă de marfă de care vei fi direct responsabil prin selectarea produselor și negocierea comercială cu furnizorii;
 • Vei monitoriza piața și prezentarea în magazine a sortimentației din portofoliu într-un mod cât mai inovativ/atractiv;
 • Te vei ocupa de analizarea și anticiparea trendurilor și direcțiilor de dezvoltare a pieței pentru grupa de marfă de care ești responsabil/ă;
 • Vei ajuta la dezvoltarea și menținerea unui nivel înalt de calitate pentru aceste articole.

Descrierea companiei

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.
Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.