Publicat 14 Iun 2021 | Reactualizat 14 Iul 2021 | Expiră 15 Iul 2021

Junior Business Developer

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un Junior Business Developer vesel și isteț care să ajute echipa de vânzări să aducă experiența Bookster în cât mai multe companii mici și medii din România.

Cum ești tu?

 • Îți dorești să simți că munca ta are un impact pozitiv în viața celor din jur; #InLoveWithBookster
 • Ești atent la nevoile celor din jur și te gândești mereu cum poți să îi ajuți; #beKind
 • Poți face să zâmbească și o funcționară neprietenoasă; #WithASmile
 • Nu te dai bătut cu una cu două, nu lași lucrurile neterminate și nu spui că nu se poate; #beReliable
 • Ești la început de drum, vrei să înveți cât mai mult, să testezi idei noi și te gândești mereu cum poți face lucrurile mai bine; #worksmart

Descrierea jobului

Ce vei face?

 • Vei pregăti prezentări și rapoarte lunare pentru echipa de vânzări, urmărind mai mulți indicatori de succes;
 • Vei căuta informații despre potențialii noștri clienți și vei înțelege care sunt nevoile lor;
 • Vei contacta persoanele de decizie din companiile mici și medii unde vrem să lansăm Bookster și vei povesti despre serviciile noastre și lectura ca mijloc de dezvoltare;
 • Vei negocia contractul, vei menține relația cu noii clienți și te vei asigura că, dacă ar fi să aleagă din nou un beneficiu pentru angajații lor, ar alege tot Bookster ;)
Ce beneficii ai la Bookster?
 • Pachet salarial competitiv, tichete de masă, abonament pentru mobil, 7Card, abonament premium la Regina Maria;
 • 25 de zile de concediu;
 • Un mediu de lucru vesel;
 • Pauză de lectură zilnică;
 • 3 cărți alese special pentru tine de către CEO-ul Bookster;
 • Work from home.

Cum aplici?
Doar aplicațiile primite pe site-ul nostru de cariere vor fi luate în considerare. Următoarea etapă în procesul de recrutare este un test tip GMAT cu 25 de întrebări.

Descrierea companiei

Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster este o marcă fabricată în România, prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

La Bookster ne-am propus încă de la început să inspirăm oamenii și ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România. Bookster reprezintă un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.

Comunitatea noastră a trecut în prezent de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți și la o experiență super faină, iar aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru Bookster este important să rezonezi cu valorile companiei dar și cu ceilalți colegi.

Ești pasionat de cărți, educație și lectură, îți dorești să inspiri oamenii și să te dezvolți alături de o echipă de oameni veseli și profesioniști? Te încurajăm să aplici pentru un job care aduce valoare atât pentru tine, dar și celor din jur.

Căutăm să angajăm colegi pentru atitudine și împreună să ne dezvoltăm aptitudinile. Alătură-te echipei noastre and Let’s Read’n’Roll!

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Junior Business Developer  -  Bookster

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close