Junior Business Developer - internship

S.C. SKY GROUP SRL 10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Sky Group - lider pe piata de print din Romania, unic importator si distribuitor al brand-ului Pantum, demareaza un program unic de internship in cadrul caruia pregatim oameni de vanzare si viitori manageri.

Orice persoana dornica sa evolueze intr-o maniera sanatoasa de la pozitia de agent de vanzari la un veritabil lider si un bun manager este incurajat sa aplice.

Sky Group - una dintre cele mai relevante companii axate pe distributia de imprimante si solutii de print, avand unul dintre cele mai puternice call-center-uri din Romania, recruteaza personal dispus sa evolueze in domeniul vanzarilor in cadrul unui program intern centrat spre studenti si proaspat absolventi ai scolilor de profil, fara experienta, insa dornici sa invete de la cei mai buni.

Aplica cu incredere si profita de oportunitate!

Perioada de internship dureaza 3 luni, fiind platita cu 3000 lei lunar iar cei mai buni vor fi recrutati in echipa noastra de vanzari.

Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Descrierea jobului

Singura cerinta este deschiderea spre a invata si a evolua in domeniul vanzarilor.

Daca doresti sa ajungi un veritabil manager si un adevarat lider, vino si pregateste-te alaturi de noi, incepand de acum!

Descrierea companiei

De mai bine de 18 ani compania Sky Group își păstrează poziția printre liderii pieței de print din România. În tot acest timp am continuat să construim pe o bază solidă de know-how și să îmbunătățim constant produsele și serviciile, răspunzând cerințelor de funcționalitate și competitivitate cu eficiență și dinamism.

Sky Group este unic importator si distribuitor al produselor Sky Print si totodata unic importator al echipamentelor de printare ( imprimante si multifunctionale ) marca Pantum (by Lexmark)

Cu o retea de distributie de peste 1000 de revanzatori la nivel national, o echipa de peste 60 de angajati, o linie proprie de productie, o linie CTC, un depozit de peste 2000mp , compania se dezvolta exponential de la an la an, oferind totodata angajatilor oportunitatea de avansare accelerata in cadrul companiei.

Sky Group dispune de unul dintre cele mai puternice departamente de telesales atat pe distributia nationala cat si pe departamentul B2B localizat in Piata Victoriei, str J.W. von Goethe nr.2

Pentru mai multe detalii despre companie va invitam sa accesati site-urile noastre : www.pantum-romania.ro , www.skyprint.ro

Publicat 14 Sept. 2022 Reactualizat 28 Sept. 2022 Expiră 28 Sept. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.