Publicat 17 Aug 2021 | Reactualizat 16 Sep 2021 | Expir─â 17 Sep 2021

Junior Broker de Asigurare-Brasov

5 posturi
Expirat
Ce vei face ?
Inveti care sunt pericolele cele mai dese si cele mai grave care pot spulbera visurile fiecaruia dintre noi; Afli care este visul fiecarui client si il ajuti sa se decida ce riscuri ii pot pune in pericol visul; Ii prezinti si explici produsele si serviciile de asigurare care il pot proteja de riscurile alese; Emiti politele de asigurare, incasezi primele si intocmesti toata documentatia necesara contractelor de asigurare; Oferi sprijin in cazul in care pericolul s-a intamplat, si astfel te asiguri ca visul va continua sa se implineasca.

De ce ai nevoie pentru a avea success?
Studii superioare in derulare/finalizate;
Minim 6 luni experienta in munca;
Bune abilitati de comunicare, calm, curiozitate, dorinta de a ajuta, atentie la detalii si, nu in ultimul rand, ambitia de a-ti implini visurile­čśŐ
Ce vei primi in schimb?
Satisfactia Zilnica! Datorita Tie Visurile a Mii de Oameni se vor Implini!
Salariu fix atractiv
Comision vanzari
Bonuri de masa
Asigurare de sanatate
Training si Certificare profesionala
Program flexibil, in ture
Participari la evenimentele interne/ externe
Visezi sa ai impact in societate prin munca ta, sa lucrezi intr-o echipa prietenoasa si tanara si sa ai posibilitatea sa evoluezi constant?
Aplica acum pentru un loc in Echipa de Vis Otto Broker! Junior Broker de Asigurare-Brasov

Cine suntem noi?Suntem primul broker de asigurari autorizat din Romania, cu o experienta de 17 ani in domeniu. Echipa Otto Broker numara acum 130 de angajati proprii, cu o medie de varsta de 25 de ani. Avem 130.000 de clienti, 2 divizii de vanzare: retail si corporate, o retea teritoriala formata din 30 de birouri de vanzare in toata tara si oferim servicii premium in asigurari pentru 400 de companii. Suntem cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail in centre comerciale, fiind partener Carrefour & cora. Clientii Diviziei Corporate sunt in general, reprezentati ai unor companii romanesti de dimensiuni medii si mari, dar gestionam si riscuri pentru companii multinationale prezente in Romania. In afara de faptul ca ne facem treaba bine, ne place sa ne si distram!https://www.ottobroker.ro/https://www.facebook.com/CariereOttoBrokerhttps://www.linkedin.com/company/otto-broker
Expirat
Junior Broker de Asigurare-Brasov  -  SC OTTO BROKER DE ASIGURARI SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te inform─âm c─â site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza func╚Ťionalit─â╚Ťilor reduse ale acestuia. Acceseaz─â-ne cu ├«ncredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am ├«n╚Ťeles
close