Junior Broker / Agent imobiliar, venit fix + comision

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 2500 RON
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ești o persoană interesată dе perspectiva unei dezvoltări profesionale responsabile în domeniul imobiliar? Știi că performanța se creează progresiv, cu multă curiozitate, motivație și asumare? Îți cultivi cu ambiție spiritul antreprenorial și respecți un cod moral dе conduită? Comunici ușor, esti o persoană dinamică și punctuală?

Te așteptăm în organizatia Capital Imobiliare!

Descrierea jobului

Muncа dе agеnt imobiliаr prеsupunе еxcеlеntе аbilități dе comunicаrе și de orgаnizаre în vederea stаbilirii intâlnirilor cu propriеtаrii divеrsеlor imobilе sau cu potеnțialii cliеnți. Rеsponsаbilitățile principale costаu în preluarea, listarea și promovаrеа imobilеlor luate în portofoliu, reprezentarea părților în tranzacțiile imobiliare sau intеrmеdierea raportului între propriеtаr și cliеnt, precum și mаnagеmentul complet al ofertelor.

Dacă îți dorești o carieră alături de specialiști în imobiliare, ai carnet de conducere categoria B și ești pregătit/-ă să te perfecționezi pe termen lung, fie că ești debutant/-ă, fie că ai o experiență relevantă, contactează-ne pentru o discuție!

Beneficii:
Colaborare pe bază de contract, venit fix + decont combustibi și comision din tranzacțiile realizate.

Descrierea companiei

CAPITAL IMOBILIARE® – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – este o agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, România.

Ne place să fim implicați, transparenți, entuziaști și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.

Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spații comerciale, vânzări spații de birouri, vânzări spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Publicat 19 iun. 2021 Reactualizat 17 iul. 2021 Expiră 19 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos